Bugun sana söyledıklerım için affet bütün uykular feda sana lan .D
Bu aralar seviyorum bende kendimi:zuha:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugun sana söyledıklerım için affet bütün uykular feda sana lan .D
Zaten sende Gregg gibi olay olmaya alıştın bu gidişle forumun en meşhurlarından olacaksınız gidişatın bu YeK..!:zuha::zuha:
Mucuk dicem şimdı bı olay daha cıkıcak ulan![]()
ya sorma hep bunun hayalını kuruodum lan :icon_yokcanim:
Zaten sende Gregg gibi olay olmaya alıştın bu gidişle forumun en meşhurlarından olacaksınız gidişatın bu YeK..!:zuha::zuha:
Önce senden başlayacağım @Sonya nöbetçi dikeceğim başına :/ o benim kardeşimm severimde döverimde sizeneee uleeen :/ @Aşk-! Azam annem çok yaşa seviyorum seniii :zuha:
Eeee ne his ediyorsun şuanda meşhur olmak ne gibi duygu?
ya sorma hep bunun hayalını kuruodum lan :icon_yokcanim:
Bu konuşmanızı ortaya serpiştirmeyede izin vermedin :p ama noldu aşkınız ortada herkes tarafından tüm forumca artık biliniyor gizlemenin alemi yok @CastieL:haha:buna izin vereceğimi mi sanıyorsun @Sonya![]()
hahaaaa YeK..! 'in algıları yine kapanmış bulunuyor üstüne gitmeyin konuyu terk eder yoksa:haha:
:icon_yokcanim::icon_yokcanim:
hahaaaa YeK..! 'in algıları yine kapanmış bulunuyor üstüne gitmeyin konuyu terk eder yoksa:haha:
crowleyi fena yaptığım gibi senide karşı duvarı çivileyeceğim Perii :////////
:icon_yokcanim::icon_yokcanim:
Açık tutmamız için seni böyle uğraştırmamız lazım bak Yek iyi geldi bu sana
Çok bile açık kalmıştı.p
ya nolmus kizlar kiskanmis bi haliniz var erkekler maco olur laf atarsiniz duygusallasmis arkadas onada laf atmissiniz zaten biz htunlara ne yapsan yaranamazsin :p
keşke maço olsalardı yada maço kalsalardı diye dua etme modundayız :haha:
iyiki varsınya nolmus kizlar kiskanmis bi haliniz var erkekler maco olur laf atarsiniz duygusallasmis arkadas onada laf atmissiniz zaten biz htunlara ne yapsan yaranamazsin :p
yav arkadas sanane sizinkılerı reklam etsek varya neler cıkar ama ıste sızın kadar fesat degılız:icon_yokcanim:
birbirlerinide öpmesinler yahu meleğim diyo adamlar birbirlerine :haha: lütfen bizim safımıza geç Smyrnam :haha: