!!aLPaCiNo!!
Bronz Üye
bunlada gurur duyuyosundur şimdi sen :haha:
Bi zahmet o kadarda olsun canım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bunlada gurur duyuyosundur şimdi sen :haha:
Siz bilirsinizBoşver biz zaten çözmiyelim seni milletinde kafasını karıştırmıyak şimdi![]()
Abi küfretmiyon demi bizebon pour vous mon pote !!aLPaCiNo!! :zuha:
Abi küfretmiyon demi bize
yok fransızca aferin dostum dedim![]()
:zuha:

Arkadaşlar konu ciddi şakanın dozu atmasın![]()
HmmAnlaşılan, forumdaki herkesle arama mesafe koymam gerekecek, tahmin etmiştim forumdakilerin bu tip girişimlerde bulunabileceğini, bir Allah ın kuluda çıkıp demiyor ki ! Ayıp değilmidir arkadaşlarımıza yapılan, belki önemli birşey konuşuyoruz. Hadi ne konuştuğumuzu geçiyorum, "taciz" di bilmem neydi bu tip konuşmalardan ithamlardan kaçınılması gerek, bunlar tehlikeli kelimeler ve tehlikeli sonuçlara yol açabilir ;)
Lütfen benim adımın geçtiği yerden sonrakileri siler misiniz ? Teşekkürler..
HmmAnlaşılan, forumdaki herkesle arama mesafe koymam gerekecek, tahmin etmiştim forumdakilerin bu tip girişimlerde bulunabileceğini, bir Allah ın kuluda çıkıp demiyor ki ! Ayıp değilmidir arkadaşlarımıza yapılan, belki önemli birşey konuşuyoruz. Hadi ne konuştuğumuzu geçiyorum, "taciz" di bilmem neydi bu tip konuşmalardan ithamlardan kaçınılması gerek, bunlar tehlikeli kelimeler ve tehlikeli sonuçlara yol açabilir ;)
Lütfen benim adımın geçtiği yerden sonrakileri siler misiniz ? Teşekkürler..