Bu Yılın Aşk Bombası Öpücük Mağdurları

Konu sahibi son olarak 645 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boşver biz zaten çözmiyelim seni milletinde kafasını karıştırmıyak şimdi :D

Arkadaşlar konu ciddi şakanın dozu atmasın :)

Hmm :) Anlaşılan, forumdaki herkesle arama mesafe koymam gerekecek, tahmin etmiştim forumdakilerin bu tip girişimlerde bulunabileceğini, bir Allah ın kuluda çıkıp demiyor ki ! Ayıp değilmidir arkadaşlarımıza yapılan, belki önemli birşey konuşuyoruz. Hadi ne konuştuğumuzu geçiyorum, "taciz" di bilmem neydi bu tip konuşmalardan ithamlardan kaçınılması gerek, bunlar tehlikeli kelimeler ve tehlikeli sonuçlara yol açabilir ;)
Lütfen benim adımın geçtiği yerden sonrakileri siler misiniz ? Teşekkürler..

Hmm :) Anlaşılan, forumdaki herkesle arama mesafe koymam gerekecek, tahmin etmiştim forumdakilerin bu tip girişimlerde bulunabileceğini, bir Allah ın kuluda çıkıp demiyor ki ! Ayıp değilmidir arkadaşlarımıza yapılan, belki önemli birşey konuşuyoruz. Hadi ne konuştuğumuzu geçiyorum, "taciz" di bilmem neydi bu tip konuşmalardan ithamlardan kaçınılması gerek, bunlar tehlikeli kelimeler ve tehlikeli sonuçlara yol açabilir ;)

Sen espiriden anlamaz mısın arkadaş şaka yapmış arkadaş sen buna alınıyorsun. Castiel bişi dediği yok ama sen diyorsumn.. bence herkese şaka edilmemeli bana şaka etmeyin yaz bir uyyere bence sana yapmazlar.

Ay cidden inanamadım :) ben burdaki tacizden kastımı şimdi sözlük biçiminde açıklardım ama gerek yok diyorum. he rencide etmekten bahsedilmişde bu konuyu eğer rencide etmek için açsaydım Geyik bölümüne açmazdım. O zaman şöyle yapıyorum eliyorum herkesi ve şakadan anlayan insanlara böyle şakalar yapıcam. yada vazgeçtim kimseye şaka yapmicam.
Saygılar.

Siz ne gıcık insanlarsınız arkadas nerde öpücük var hiç kaçırmayın.:icon_yokcanim:

Sakin ama: )

Şakayı sevmeyenlerde olabiliyor neyse konuyu fazla uzatmayalım (: konuya yeterince yorum yapılmış o yüzden kilit.

Umarım Birdahakine Şakanın Dozunu kaçırmazsınız ve şakalarınıza kırılmayacak insanlar seçersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri