Bu Yılın Aşk Bombası Öpücük Mağdurları

Konu sahibi son olarak 647 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

birbirlerinide öpmesinler yahu meleğim diyo adamlar birbirlerine :haha: lütfen bizim safımıza geç Smyrnam :haha:

gecmem askm :D ne güzel birsey bu benm oglum bana hazinem der annem cok güzel olmussun der onla dalga gecen oldugunu düsünüyorum katil olurum :D burda destegim tamamen yek ve gregin :p :D

yav arkadas sanane sizinkılerı reklam etsek varya neler cıkar ama ıste sızın kadar fesat degılız:icon_yokcanim:

beennn sonyayı öperim bu yadırganmaz meleğim derim buda yadırganmaz ama sizinki yadırganır vay arkadaş aşkınıza saygı duyuyoz hala fesatlıkla suçlanıyoz :haha:

gecmem askm :D ne güzel birsey bu benm oglum bana hazinem der annem cok güzel olmussun der onla dalga gecen oldugunu düsünüyorum katil olurum :D burda destegim tamamen yek ve gregin :p :D

bunu bana yapmamlıydın balım :haha: senki benim gözümün ışığıydın :D :dyg:

insan boyle zamanlarda anlıo dostunu dusmanını:icon_yokcanim:

bunu bana yapmamlıydın balım :haha: senki benim gözümün ışığıydın :D :dyg:

erkek cocugu annesiyim :p bu konular hasas konular dalga gecilmez bebegim bizde askim canim cicim balim dioz :D ona baksan coktan adimizi cikarirlardi :D bence sessiz sakin cekil bi köseye :D :haha:

erkek cocugu annesiyim :p bu konular hasas konular dalga gecilmez bebegim bizde askim canim cicim balim dioz :D ona baksan coktan adimizi cikarirlardi :D bence sessiz sakin cekil bi köseye :D :haha:

yoooo sen beni hiç forumun ortasında sapur supur öpmedin :haha: bunlar vıcık vıcıktı yakaladık yaa bastık resmen :haha:

Çok sevgı doldum sana karsı suan :D
ben cekılıorum aradan Smyrna varken bana laf dusmıcek gibi.D

Smyrna kadar olamadınız kalbimde açan karnıbaharım o benim :D hem ne namusu ßaşak öpünce namus mu gidiyormuş tövbe esf :D o benim kardeşim öperimde severimde döverimde sananeeeeee :D

@Smyrna kadar olamadınız kalbimde açan karnıbaharım o benim :D hem ne namusu @ßaşak öpünce namus mu gidiyormuş tövbe esf :D o benim kardeşim öperimde severimde döverimde sananeeeeee :D
Ne yani tabi ki Smyrna kadar olamayız ,o şimdi duygusala bağladı :srl:sizi reklam ettik ya kendi oğlunun başına gelirse naparım diye düşündü annelik içgüdüsü işte :cici:o bizde daha gelişmediği için bizden böyle bişey beklemeyin:zuha: bişey dicem gregg sende çok sert seviyorsun ha insanı hem severmiş hem dövermiş bu nebiçim sevgi anlayışı be sadist?:zuha::zuha:

yoooo sen beni hiç forumun ortasında sapur supur öpmedin :haha: bunlar vıcık vıcıktı yakaladık yaa bastık resmen :haha:

nasil öpmedin hatun bana forumlari aratirma :D

Çok sevgı doldum sana karsı suan :D
ben cekılıorum aradan Smyrna varken bana laf dusmıcek gibi.D

:srl:

Ne yani tabi ki Smyrna kadar olamayız ,o şimdi duygusala bağladı :srl:sizi reklam ettik ya kendi oğlunun başına gelirse naparım diye düşündü annelik içgüdüsü işte :cici:o bizde daha gelişmediği için bizden böyle bişey beklemeyin:zuha: bişey dicem gregg sende çok sert seviyorsun ha insanı hem severmiş hem dövermiş bu nebiçim sevgi anlayışı be sadist?:zuha::zuha:

gelisir cocuklarla dalga gecmeyin ne güzel sevgi gösterebilmisler bence gurur duyulcak bisi kac tane var böle

helal olsun la CastieL YeK..! :srl:

Hatundan hatuna fark var işte:icon_yokcanim:

yavrum resmen grup oldular ezikliyolar bizi :haha:

Hayır yaniii Smyrnaya noldu saf değiştirdi resmen bu kızzzz:karaoke:

şunlara bak ya ikinizi de öldürürüm ben hem ßaşak sen yasemini kaç kez öptün biliyormusun hem o da mı sorunmuş uleyn YeK..! abiiiii bunların içi çok fesat yasemini alamayınca aynı lafta kaldılar ben cidden kardeşimi seviyorum Sonya kardeşlerim için yapamayacağım şey yoktur abimide öperim sananeeee muah al forum görsün fesat kızlar sizi :D

Doğrunun yanında kız karışmayın:icon_yokcanim:

İşine nasılsa öyle geliyor dimi YeK..! :hih:

şunlara bak ya ikinizi de öldürürüm ben hem @ßaşak sen yasemini kaç kez öptün biliyormusun hem o da mı sorunmuş uleyn @YeK..! abiiiii bunların içi çok fesat yasemini alamayınca aynı lafta kaldılar ben cidden kardeşimi seviyorum @Sonya kardeşlerim için yapamayacağım şey yoktur abimide öperim sananeeee muah al forum görsün fesat kızlar sizi :D
:D:D:D ne be..:zuha: bunun fesatlık yönümü kalmış artık apaçık ortalıkta mucukluyosun Yeki o da bundan memnun nediyim artık :D allah mutluluğunuzu daim etsin:zuha::haha: allah senin sevgine kimseyi düşürmesin gregg hem severmiş hem dövermiş aman istemem kalsın:haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri