Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
birbirlerinide öpmesinler yahu meleğim diyo adamlar birbirlerine :haha: lütfen bizim safımıza geç Smyrnam :haha:
yav arkadas sanane sizinkılerı reklam etsek varya neler cıkar ama ıste sızın kadar fesat degılız:icon_yokcanim:
sen sus el değmemiş gonca gülümüz CastieL i öptünnnnnn :haha: o bizim açmamış goncamız ellenmemiş taze körpe gülümüzdü kopardın dalından :haha:
gecmem askmne güzel birsey bu benm oglum bana hazinem der annem cok güzel olmussun der onla dalga gecen oldugunu düsünüyorum katil olurum
burda destegim tamamen yek ve gregin :p
![]()
gecmem askmne güzel birsey bu benm oglum bana hazinem der annem cok güzel olmussun der onla dalga gecen oldugunu düsünüyorum katil olurum
burda destegim tamamen yek ve gregin :p
![]()
bunu bana yapmamlıydın balım :haha: senki benim gözümün ışığıydın:dyg:
erkek cocugu annesiyim :p bu konular hasas konular dalga gecilmez bebegim bizde askim canim cicim balim diozona baksan coktan adimizi cikarirlardi
bence sessiz sakin cekil bi köseye
:haha:
erkek cocugu annesiyim :p bu konular hasas konular dalga gecilmez bebegim bizde askim canim cicim balim diozona baksan coktan adimizi cikarirlardi
bence sessiz sakin cekil bi köseye
:haha:
Ne yani tabi ki Smyrna kadar olamayız ,o şimdi duygusala bağladı :srl:sizi reklam ettik ya kendi oğlunun başına gelirse naparım diye düşündü annelik içgüdüsü işte :cici:o bizde daha gelişmediği için bizden böyle bişey beklemeyin:zuha: bişey dicem gregg sende çok sert seviyorsun ha insanı hem severmiş hem dövermiş bu nebiçim sevgi anlayışı be sadist?:zuha::zuha:
yoooo sen beni hiç forumun ortasında sapur supur öpmedin :haha: bunlar vıcık vıcıktı yakaladık yaa bastık resmen :haha:
Çok sevgı doldum sana karsı suan
ben cekılıorum aradan Smyrna varken bana laf dusmıcek gibi.D
Ne yani tabi ki Smyrna kadar olamayız ,o şimdi duygusala bağladı :srl:sizi reklam ettik ya kendi oğlunun başına gelirse naparım diye düşündü annelik içgüdüsü işte :cici:o bizde daha gelişmediği için bizden böyle bişey beklemeyin:zuha: bişey dicem gregg sende çok sert seviyorsun ha insanı hem severmiş hem dövermiş bu nebiçim sevgi anlayışı be sadist?:zuha::zuha:
Hayır yaniii Smyrnaya noldu saf değiştirdi resmen bu kızzzz:karaoke:
yavrum resmen grup oldular ezikliyolar bizi :haha:
Doğrunun yanında kız karışmayın:icon_yokcanim:
şunlara bak ya ikinizi de öldürürüm ben hem @ßaşak sen yasemini kaç kez öptün biliyormusun hem o da mı sorunmuş uleyn @YeK..! abiiiii bunların içi çok fesat yasemini alamayınca aynı lafta kaldılar ben cidden kardeşimi seviyorum @Sonya kardeşlerim için yapamayacağım şey yoktur abimide öperim sananeeee muah al forum görsün fesat kızlar sizi![]()