Bu forumun üyeleri neden böyle?

Konu sahibi son olarak 241 gün önce görüldü
E trollsun çünkü.
Sana hatalı bi yaklaşıma denk gelmedim.
Gereksiz hoş bile görüyorlar, yaşlandık ondan sanirim.
Arada sırada gelen biri için de iyi analizler.
Arada sırada gittiğim yerleri bu kadar detaylı incelemem ben şahsen.
neye dayanarak troll dıyorsunuz pekı? Troll interner ortamlarında zorbalık yapan para ıle yorum yapan ona buna kufur edenlerdır. Gercek uye olnayanlardır. Twitter dolu onlala. bence sız de dahıl yenı uyelere karsı bır onyargı var ben troll bırısı degılım evet secım donemı bıraz polıtıze olup yorumlar atmıs olabılırım ama bunub trollukle ne alakası var ayrıca ben genclık kolları uyesıydım. Bazı seylerı fark etmek ıcın yıllarca takılmak gerekmez.

Insanlar bırbırını sever sevmez bunlar onemlı deıl ama bence bırını tanımadan boyle suclamak hem kırıcı bır davranıs hem de hos degıl. Tanısan benı gercekten boyle dusunmezsın.

Insanlar kendılerıne duvarlar oruyorlar bır cesıt kendını koruma mekanızması bu olay bunla alakalı. Hıc sevmedıgon bırını bıle bıraz tanıyınca o kadar kotu bırı olmadıgını fark edersın.

Bu kız kım ya Serce denen bır yandan yorumlarıma emoji atmıs dıger tarafdan arkamdan yazılar yazmış gormesem yanı arkadaş ayagına kandıracak şuan cidden çok sınır oldum. Sırf şunla uğraşmak ocın sabah akşam forumda takılasım geldı
@Serçe

• Hımm
Tepkiler: ne
Evet öyle bir yanım olduğu doğru sabah akşam Forumda takılmaya teşvik ettiğim doğrudur. =))

bişey ummayınca
bulduklarınıza şaşırmıyorsunuz

ya ıstifa ettım dıyorum kac ay oldu anlamıyor musun ayrıca ıkı yaptıgımda dogrudur her zaman ne gerekıyorsa onu yaparım

gercekten de burası boyle tıplerle dolu bır de fırsatını arayıp oradan vurmaya calısıyorlar
Boş verin siz bunları Candy hnm, hepsi lubunya.

Bi barbunya tarifi gelir mi?
Gelir tabii ki, ama o müthiş ve meşhur tarifi sana özel olarak vereceğim. Herkes keşfetmesin, o harikulade lezzeti tatmasın. O bir baş soğanın büyüsüne kapılmasın.. offf nasıl canım çekti, şimdi mumbar yedim ama üstüne bir tabak barbunya olsa yerim..

Geri