Bu defa da bu tipler kendini bir şey sanıyor amaHe de geç, kafaya taktığın şeye bak ;d
Ben ne yapabilirim ama başkalarının suçlarını bem çekemem ki?Fake üyelikler yüzünden herkes parayonak oldu...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu defa da bu tipler kendini bir şey sanıyor amaHe de geç, kafaya taktığın şeye bak ;d
Ben ne yapabilirim ama başkalarının suçlarını bem çekemem ki?Fake üyelikler yüzünden herkes parayonak oldu...
Ay yalvarıyorum beni karıştırma başımın ağrısından herkesi banlatırım şimdi ahahah : DBak @Serçe Candy'de zaten benim korumaya ihtiyacım yok, buranın kıralı gelse bana zorbalık yapamaz,...... diyor ve konuyu gene sonunda Kılıçdaroğlu'na bağlıyor dkdkfkll.
Onu konuyu anlatmak için yazdım yoksa artık siyasetle ilgilenmiyorum. İlgilenilecek bir siyaset kalmadı zaten. Partiden istifa edeli de çok oluyorBak @Serçe Candy'de zaten benim korumaya ihtiyacım yok, buranın kıralı gelse bana zorbalık yapamaz,...... diyor ve konuyu gene sonunda Kılıçdaroğlu'na bağlıyor dkdkfkll.
Neden zorbalıyorsun kız haklı… bu site insanların ilgili konularda düşüncelerini söyledikleri yer değil mi ? Ayrıca sevmeyiz etmeyiz de ne demek forumda böyle bir kural mı var he varsa da neden o zaman parti konuları açılıyor? Yeni açılan üyelere troll muamelesi yapılıyor da doğru duvarımda kocaman mahlass yazıyo jsjdkxkxkdkdkzks neyseki komik bulduğum için umursamadım güldük geçti
Geçmiş olsun bir limonlu çay iç iyi gelirAy yalvarıyorum beni karıştırma başımın ağrısından herkesi banlatırım şimdi ahahah : D
Tamam denerim Teşk ederim <3Geçmiş olsun bir limonlu çay iç iyi gelir
kendi kendini banlatırsın ancaAy yalvarıyorum beni karıştırma başımın ağrısından herkesi banlatırım şimdi ahahah : D
Üzüleceksen banlatayım?kendi kendini banlatırsın anca
Aman dur sen kal burada lütfen.Üzüleceksen banlatayım?
Slm, dinci misin ? KzjxjxkxkxkBir kere kk cumhurbaskani olmamali dedim diye beni menzilci tarikatci yaptin.
Beni beni kqnwbsbshhsgsgd bari avatarima bak ne biliyim , bilmeden etmeden siz kendinizi forumdan disliyorsunuz aslinda.
Beni de hem Erdoganci hem fetöcü,..... ilan etti, sonrada herkes bana karsi diye vik vik vikBir kere kk cumhurbaskani olmamali dedim diye beni menzilci tarikatci yaptin.
Beni beni kqnwbsbshhsgsgd bari avatarima bak ne biliyim , bilmeden etmeden siz kendinizi forumdan disliyorsunuz aslinda.
EVET…..Her yeni üyeye hiçbir şey yokken hemen troll muamalesi yapıyorlar. Öyle herkes gibi sabah akşam bile takılan biri değilim. Sonra garip garip kişiler hiç tanımadan insanlara laf sokuyor. İnsanları sinir etmekten zevk mi alıyorsunuz?![]()
Kötü davranışlarınızı bırakın arkadaşlar ve insanlara düşmanca davranmayın. Tamam mı?![]()
Hastaysanız psikologa gidin.
Merhaba ben ebu cehilSlm, dinci misin ? Kzjxjxkxkxk