Bu forumun üyeleri neden böyle?

Konu sahibi son olarak 247 gün önce görüldü
Kime diyorsam hiiiç

Yok oy kullanmayacam akple ısım olmazda. Bu secımde birden fazla partinin kaybetmesını istiyorum
Swordson da siyaseti birakti. Sen de birakicaksin he hadi bakalim. Hic endiselenme bu hepimiz icin iyi bir adim.

Sen de iyi ruh hastasisin ama. Beni bile menzilci yapmistin.
Bu kız kım ya Serce denen bır yandan yorumlarıma emoji atmıs dıger tarafdan arkamdan yazılar yazmış gormesem yanı arkadaş ayagına kandıracak şuan cidden çok sınır oldum. Sırf şunla uğraşmak ocın sabah akşam forumda takılasım geldı

Bu kız kım ya Serce denen bır yandan yorumlarıma emoji atmıs dıger tarafdan arkamdan yazılar yazmış gormesem yanı arkadaş ayagına kandıracak şuan cidden çok sınır oldum. Sırf şunla uğraşmak ocın sabah akşam forumda takılasım geldı
Platformu kullanma amaciniz ile alakali, ben kim oldugunuzu bilmiyorum bir sey diyemem.

Platformu kullanma amaciniz ile alakali, ben kim oldugunuzu bilmiyorum bir sey diyemem.
Bı amacın yok ama bunlar çok cırkın hareketlerdır ıkılı oynamak yüzüme başka arkamdan başka böyle tıplerı hayatımda asla sevmedım sevmem

dün : chp atatürk'ün partisi, chp olmazsa türkiye olmaz. chp için ölürüm gençliğimi adadım bu işe.
bugün : chp çok bozdu ya artık oy moy kullanmayacağım, siyaseti de bırakıyorum. (burada kast ettiği kılıçdaroğlu'nun kafasının resmi basılı kart postal dağıtmayı bırakıyor)

-hoşlandığım kız tipim değilsin deyince ben.

bu konuyu baştan sona niye okudum ben ya :@@@ mesaide iş yokken foruma girenler neler okuyor napiyor taktik versinler çok acemiyim :(

dün : chp atatürk'ün partisi, chp olmazsa türkiye olmaz. chp için ölürüm gençliğimi adadım bu işe.
bugün : chp çok bozdu ya artık oy moy kullanmayacağım, siyaseti de bırakıyorum. (burada kast ettiği kılıçdaroğlu'nun kafasının resmi basılı kart postal dağıtmayı bırakıyor)

-hoşlandığım kız tipim değilsin deyince ben.
ya ıstifa ettım dıyorum kac ay oldu anlamıyor musun ayrıca ıkı yaptıgımda dogrudur her zaman ne gerekıyorsa onu yaparım

Tanılar:

Zeka geriliği
Dil ve konuşma bozukluğu
Bilişsel işlevlerde yetersizlik
Sosyal ilişki becerilerinde yetersizlik
gercekten de burası boyle tıplerle dolu bır de fırsatını arayıp oradan vurmaya calısıyorlar

Geri