Bu forumun üyeleri neden böyle?

Konu sahibi son olarak 238 gün önce görüldü
Her yeni üyeye hiçbir şey yokken hemen troll muamalesi yapıyorlar. Öyle herkes gibi sabah akşam bile takılan biri değilim. Sonra garip garip kişiler hiç tanımadan insanlara laf sokuyor. İnsanları sinir etmekten zevk mi alıyorsunuz? ::/

Kötü davranışlarınızı bırakın arkadaşlar ve insanlara düşmanca davranmayın. Tamam mı? :emoji_angel:

Hastaysanız psikologa gidin.

biz burada siyasi parti sempatizanlığı yapan insanları sevmeyiz. akplisini de sevmeyiz, chplisini de. iyi ki sabah akşam takılan biri değilsin bu eziyete katlanamazdık. girdiğinde aktif olduğun ve yazdığın tek konular siyasi konular ve siyasetçi güzellemeleri zaten başka konularda yazılarına denk gelmiyoruz. kafayı siyaset ile kırmışsın, psikoloğa görünmesi gereken birisi varsa bence o tam olarak sensin.

Yemeğimi yeyip geliyorum bu kızın arkasında olacağıma inanabilirsiniz kötüsünüz hep öyleydiniz. Biraz tartışma diyaloglarına bakayım o arada oceana laf yetiştirmek zor

Yemeğimi yeyip geliyorum bu kızın arkasında olacağıma inanabilirsiniz kötüsünüz hep öyleydiniz. Biraz tartışma diyaloglarına bakayım o arada oceana laf yetiştirmek zor
Kılıçdaroğlu'nu seviyorum de başka bir şey gerekmez.

Candy her konuyu Kılıçdaroğluna bağlıyorya o yüzden söyledim. Yok ya karısı sevsin dersen sen bu kızı nasıl destekleyeceksin?
Bu kızın ruh ikizinin kim olduğunu söylememe gerek varmı???

Bilmem vallahi, hani sen koruyacaksın ya.
Yaw şaka yapıyorum neyini koruyayım kız cin gibi zaten ben nasıl savaştı isem o da savaşsın banane. Ruh ikizi tabiki ibadeath insan kaza yapıyor ölüyor chpye bağlıyor ay şuan bunu yazarken güldüm lanet gelsin

biz burada siyasi parti sempatizanlığı yapan insanları sevmeyiz. akplisini de sevmeyiz, chplisini de. iyi ki sabah akşam takılan biri değilsin bu eziyete katlanamazdık. girdiğinde aktif olduğun ve yazdığın tek konular siyasi konular ve siyasetçi güzellemeleri zaten başka konularda yazılarına denk gelmiyoruz. kafayı siyaset ile kırmışsın, psikoloğa görünmesi gereken birisi varsa bence o tam olarak sensin.
Neden zorbalıyorsun kız haklı… bu site insanların ilgili konularda düşüncelerini söyledikleri yer değil mi ? Ayrıca sevmeyiz etmeyiz de ne demek forumda böyle bir kural mı var he varsa da neden o zaman parti konuları açılıyor? Yeni açılan üyelere troll muamelesi yapılıyor da doğru duvarımda kocaman mahlass yazıyo jsjdkxkxkdkdkzks neyseki komik bulduğum için umursamadım güldük geçti

Yaw şaka yapıyorum neyini koruyayım kız cin gibi zaten ben nasıl savaştı isem o da savaşsın banane. Ruh ikizi tabiki ibadeath insan kaza yapıyor ölüyor chpye bağlıyor ay şuan bunu yazarken güldüm lanet gelsin
Aynen tam da öyle

Neden zorbalıyorsun kız haklı… bu site insanların ilgili konularda düşüncelerini söyledikleri yer değil mi ? Ayrıca sevmeyiz etmeyiz de ne demek forumda böyle bir kural mı var he varsa da neden o zaman parti konuları açılıyor? Yeni açılan üyelere troll muamelesi yapılıyor da doğru duvarımda kocaman mahlass yazıyo jsjdkxkxkdkdkzks neyseki komik bulduğum için umursamadım güldük geçti
O değil kralı gelse bana zorbalık yapamaz da.. İşte bahsettiğim kötü tipteki üyelerden birisi bu Ocean gibi saray beslemesi olan tipler.. Sırf ondan farklı partiye üyeyim diye beni düşman belirleyip saldırıyor. Bu konuya bile gelmiş kaldı ki ben bu konuyu onu kastederek açmadım. Asıl troll bunlar işte. Allah bilir Chp ve Kılıçdaroğluna kötü konuşmak için ne kadar para alıyordur.

Ben özgür biri olarak fikirlerimi belirtebilirim. Benim üyesi olduğun partinin liderine öyle konuşamazsın. Mesele burdan çıkto. @Ocean gibiler bu erkek baskıcı egemen kültürde büyüdükleri için kadınlara kızlara karşı hep bu tarz gerici zorba ve kadını ikinci sınıfa atan zihniyete sahipler.
Bu zihniyeti çok iyi biliyoruz.

Bak @Serçe Candy'de zaten benim korumaya ihtiyacım yok, buranın kıralı gelse bana zorbalık yapamaz,...... diyor ve konuyu gene sonunda Kılıçdaroğlu'na bağlıyor dkdkfkll.

Geri