Bu forumun üyeleri neden böyle?

Konu sahibi son olarak 245 gün önce görüldü
Of Stock ya jfkdjjsk

Candy_ Durduk yere benimde nickime laf etmiştin onu hatırladım. Aslında biraz da senin insanlara olan yaklaşımından dolayı bazı şeyler...

Ahahah hakli bir insan... El ele tututus toplu halde psikologa gitmemiz lazim. Bizi paronayak seni de siyasetin kara batagina atanlar utansin... ocean senden korktum bununla laf dalasina girilmez...

siyasi konu konu konuşmak, düşüncelerini söylemek başka, konuyu evirip çevirip siyasetçi güzellemesi yaparak sempatizanlık yapmak başka. ikisi aynı şey değil, hayattaki tek amacı, gerçeği foruma girip kılıçtaroğlu övmek veya parti aklamak. bu tip insanlara acıyorum. dünyaya elli kere gelsem birinde bile böyle ezik bir görev üstlenmezdim. yatıp kalkıp erdoğan güzellemesi yapanla yatıp kalkıp kılıçtaroğlu güzellemesi yapan tiplerin birbirinden hiçbir farkı yok.

yoksa bizde siyaset konuşuyor ve tartışıyoruz ama kimseyi koşulsuz yüceltmiyoruz. bakalım arama sonuçlarına ;

-kılıçdaroğlu'ndan başkası gelirse chp bölünürmüş.
-kılıçdaroğlu dürüst bir insan halk için uğraşıyor, chp değil türkiye kaybetmiş.
-kılıçdaroğlu'nu yıpratmaya çalışıyorlarmış ama biz bir bok bilmiyormuşuz o biliyormuş.
-kılıçdaroğlu biz akp'yi kötülemiyormuşuz, hep kemal dedeyi kötülüyormuşuz bu yüzden biz akp'liymişiz, hatta gizli akp'limiymişiz.
-kılıçdaroğlu'na laf söyleyen akp'liymiş.
-kılıçdaroğlu'nu eleştirdiğim için akp trollüymüşüm.
-baykal'ın suçunu kılıçdaroğlu mu çekecekmiş ?
-kılıçdaroğlu geri döndünmüş sonra da cumhurbaşkanı olsunmuş. (yanında mayonez de olsun mu) ?
-kılıçdaroğlu da kılıçdaroğlu. en iyi kılıçdaroğlu ama ona ihanet etmişler.

bu vatandaşın koşulsuz erdoğan sevdalısı aktrollerden hiçbir farkı yok anlayacağınız dilden söyleyeyim.

platonik aşık mısın adama nesin git kendisine yaz, bizi neden bu işkenceye maruz bırakıyorsun ?

resim.png

resim.png
Cok acikgöz bu Candy haa korkulur vallahi, Ismail89'un bile muhalif gibi görünen gizli AKP'li oldugunu ifsa etmis, anlamis.

Of Stock ya jfkdjjsk

Candy_ Durduk yere benimde nickime laf etmiştin onu hatırladım. Aslında biraz da senin insanlara olan yaklaşımından dolayı bazı şeyler...
Hadi be, seni ne olarak ifsa etmis? AKP'li olarak mi yoksa KK ve CHP düsmani, Atatürk düsmani,... olarak mì?

Hadi be, seni ne olarak ifsa etmis? AKP'li olarak mi yoksa KK ve CHP düsmani, Atatürk düsmani,... olarak mì?
Yok beni düşman ya da yandaş ilan etmedi. Nickimi komik, çocukça felan bulmuştu. Oysa benim nickime sıra gelene kadaaaar ...

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Cok acikgöz bu Candy haa korkulur vallahi, Ismail89'un bile muhalif gibi görünen gizli AKP'li oldugunu ifsa etmis, anlamis.

bunları ibadeath ismail89 ve candy bir odaya koyacaksın sabaha kadar seyredeceksin. ronaldolu real madrid, messi'li barcelona maçı bu kadar zevk vermez.

bunları ibadeath ismail89 ve candy bir odaya koyacaksın sabaha kadar seyredeceksin. ronaldolu real madrid, messi'li barcelona maçı bu kadar zevk vermez.
İbadeath olmasın lütfen, onunla hukukum var seviyorum keratayı. @ibadeath 'i yedirtmem öyle kolay kolay. İlk etabta Candy ve Ismail89'u koyalım bir odaya sonra dahasını buluruz, çil cücüğü gibi bunlar, ortalıkta yeteri kadar var dolaşan.

Birimiz de olsun @Candy_ ye hak verelim. Tamam bu işi ben üstüme alıyorum. Kız haklı. Haklı olanı da dokuz köyden kovarlarmış. Böyle bir atasözü var.

Her yeni üyeye hiçbir şey yokken hemen troll muamalesi yapıyorlar. Öyle herkes gibi sabah akşam bile takılan biri değilim. Sonra garip garip kişiler hiç tanımadan insanlara laf sokuyor. İnsanları sinir etmekten zevk mi alıyorsunuz? ::/

Kötü davranışlarınızı bırakın arkadaşlar ve insanlara düşmanca davranmayın. Tamam mı? :emoji_angel:

Hastaysanız psikologa gidin.
Harika tespit alnından öpüyorum bacım kjkjkh

E trollsun çünkü.
Sana hatalı bi yaklaşıma denk gelmedim.
Gereksiz hoş bile görüyorlar, yaşlandık ondan sanirim.
Arada sırada gelen biri için de iyi analizler.
Arada sırada gittiğim yerleri bu kadar detaylı incelemem ben şahsen.

hepimiz candyiz
mahlas damgası vuranlar utanın : P

Geri