Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cok acikgöz bu Candy haa korkulur vallahi, Ismail89'un bile muhalif gibi görünen gizli AKP'li oldugunu ifsa etmis, anlamis.siyasi konu konu konuşmak, düşüncelerini söylemek başka, konuyu evirip çevirip siyasetçi güzellemesi yaparak sempatizanlık yapmak başka. ikisi aynı şey değil, hayattaki tek amacı, gerçeği foruma girip kılıçtaroğlu övmek veya parti aklamak. bu tip insanlara acıyorum. dünyaya elli kere gelsem birinde bile böyle ezik bir görev üstlenmezdim. yatıp kalkıp erdoğan güzellemesi yapanla yatıp kalkıp kılıçtaroğlu güzellemesi yapan tiplerin birbirinden hiçbir farkı yok.
yoksa bizde siyaset konuşuyor ve tartışıyoruz ama kimseyi koşulsuz yüceltmiyoruz. bakalım arama sonuçlarına ;
-kılıçdaroğlu'ndan başkası gelirse chp bölünürmüş.
-kılıçdaroğlu dürüst bir insan halk için uğraşıyor, chp değil türkiye kaybetmiş.
-kılıçdaroğlu'nu yıpratmaya çalışıyorlarmış ama biz bir bok bilmiyormuşuz o biliyormuş.
-kılıçdaroğlu biz akp'yi kötülemiyormuşuz, hep kemal dedeyi kötülüyormuşuz bu yüzden biz akp'liymişiz, hatta gizli akp'limiymişiz.
-kılıçdaroğlu'na laf söyleyen akp'liymiş.
-kılıçdaroğlu'nu eleştirdiğim için akp trollüymüşüm.
-baykal'ın suçunu kılıçdaroğlu mu çekecekmiş ?
-kılıçdaroğlu geri döndünmüş sonra da cumhurbaşkanı olsunmuş. (yanında mayonez de olsun mu) ?
-kılıçdaroğlu da kılıçdaroğlu. en iyi kılıçdaroğlu ama ona ihanet etmişler.
bu vatandaşın koşulsuz erdoğan sevdalısı aktrollerden hiçbir farkı yok anlayacağınız dilden söyleyeyim.
platonik aşık mısın adama nesin git kendisine yaz, bizi neden bu işkenceye maruz bırakıyorsun ?
![]()
![]()
Hadi be, seni ne olarak ifsa etmis? AKP'li olarak mi yoksa KK ve CHP düsmani, Atatürk düsmani,... olarak mì?Of Stock ya jfkdjjsk
Candy_ Durduk yere benimde nickime laf etmiştin onu hatırladım. Aslında biraz da senin insanlara olan yaklaşımından dolayı bazı şeyler...
Yok beni düşman ya da yandaş ilan etmedi. Nickimi komik, çocukça felan bulmuştu. Oysa benim nickime sıra gelene kadaaaar ...Hadi be, seni ne olarak ifsa etmis? AKP'li olarak mi yoksa KK ve CHP düsmani, Atatürk düsmani,... olarak mì?
Hadi sanslisin sana kiyak yapmis sevinmen gerekYok beni düşman ya da yandaş ilan etmedi. Nickimi komik, çocukça felan bulmuştu. Oysa benim nickime sıra gelene kadaaaar ...
Allah için bir nick ver komik bulduğun hadi : DYok beni düşman ya da yandaş ilan etmedi. Nickimi komik, çocukça felan bulmuştu. Oysa benim nickime sıra gelene kadaaaar ...
Kız sus kaos felan çıkar jdksjAllah için bir nick ver komik bulduğun hadi : D
Hadi ya lütfen çıksın nolcak SjsjsjKız sus kaos felan çıkar jdksj
Cok acikgöz bu Candy haa korkulur vallahi, Ismail89'un bile muhalif gibi görünen gizli AKP'li oldugunu ifsa etmis, anlamis.
İbadeath olmasın lütfen, onunla hukukum var seviyorum keratayı. @ibadeath 'i yedirtmem öyle kolay kolay. İlk etabta Candy ve Ismail89'u koyalım bir odaya sonra dahasını buluruz, çil cücüğü gibi bunlar, ortalıkta yeteri kadar var dolaşan.bunları ibadeath ismail89 ve candy bir odaya koyacaksın sabaha kadar seyredeceksin. ronaldolu real madrid, messi'li barcelona maçı bu kadar zevk vermez.
Harika tespit alnından öpüyorum bacım kjkjkhHer yeni üyeye hiçbir şey yokken hemen troll muamalesi yapıyorlar. Öyle herkes gibi sabah akşam bile takılan biri değilim. Sonra garip garip kişiler hiç tanımadan insanlara laf sokuyor. İnsanları sinir etmekten zevk mi alıyorsunuz?
Kötü davranışlarınızı bırakın arkadaşlar ve insanlara düşmanca davranmayın. Tamam mı?
Hastaysanız psikologa gidin.
Ne demiştim ki senin nicki ne? Hatırlamıyorum kiOf Stock ya jfkdjjsk
Candy_ Durduk yere benimde nickime laf etmiştin onu hatırladım. Aslında biraz da senin insanlara olan yaklaşımından dolayı bazı şeyler...
Hoş geldin gel candy forumda neler oldu bilsenNe demiştim ki senin nicki ne? Hatırlamıyorum ki
CHP mi kaldı maalesef işgal altında şuan.. Zaten bende siyasetle ilgilenmiyorum artık istifa edeli çok okuyoooBu kadar chp'li arasinda chp yuzunden milletle papaz olman garip degil mi 50cent candy shop?