Bu forumun üyeleri neden böyle?

Konu sahibi son olarak 245 gün önce görüldü
Bak @Serçe Candy'de zaten benim korumaya ihtiyacım yok, buranın kıralı gelse bana zorbalık yapamaz,...... diyor ve konuyu gene sonunda Kılıçdaroğlu'na bağlıyor dkdkfkll.
Ay yalvarıyorum beni karıştırma başımın ağrısından herkesi banlatırım şimdi ahahah : D

Bak @Serçe Candy'de zaten benim korumaya ihtiyacım yok, buranın kıralı gelse bana zorbalık yapamaz,...... diyor ve konuyu gene sonunda Kılıçdaroğlu'na bağlıyor dkdkfkll.
Onu konuyu anlatmak için yazdım yoksa artık siyasetle ilgilenmiyorum. İlgilenilecek bir siyaset kalmadı zaten. Partiden istifa edeli de çok oluyor :)

Gençlik kollarında bir sürü güzel iş yaptık oy topladık ama bu insanları sırtından bıçaklayanlara değmez. İnsanlar çok çıkarcı olmuş.

Neden zorbalıyorsun kız haklı… bu site insanların ilgili konularda düşüncelerini söyledikleri yer değil mi ? Ayrıca sevmeyiz etmeyiz de ne demek forumda böyle bir kural mı var he varsa da neden o zaman parti konuları açılıyor? Yeni açılan üyelere troll muamelesi yapılıyor da doğru duvarımda kocaman mahlass yazıyo jsjdkxkxkdkdkzks neyseki komik bulduğum için umursamadım güldük geçti

siyasi konu konu konuşmak, düşüncelerini söylemek başka, konuyu evirip çevirip siyasetçi güzellemesi yaparak sempatizanlık yapmak başka. ikisi aynı şey değil, hayattaki tek amacı, gerçeği foruma girip kılıçtaroğlu övmek veya parti aklamak. bu tip insanlara acıyorum. dünyaya elli kere gelsem birinde bile böyle ezik bir görev üstlenmezdim. yatıp kalkıp erdoğan güzellemesi yapanla yatıp kalkıp kılıçtaroğlu güzellemesi yapan tiplerin birbirinden hiçbir farkı yok.

yoksa bizde siyaset konuşuyor ve tartışıyoruz ama kimseyi koşulsuz yüceltmiyoruz. bakalım arama sonuçlarına ;

-kılıçdaroğlu'ndan başkası gelirse chp bölünürmüş.
-kılıçdaroğlu dürüst bir insan halk için uğraşıyor, chp değil türkiye kaybetmiş.
-kılıçdaroğlu'nu yıpratmaya çalışıyorlarmış ama biz bir bok bilmiyormuşuz o biliyormuş.
-kılıçdaroğlu biz akp'yi kötülemiyormuşuz, hep kemal dedeyi kötülüyormuşuz bu yüzden biz akp'liymişiz, hatta gizli akp'limiymişiz.
-kılıçdaroğlu'na laf söyleyen akp'liymiş.
-kılıçdaroğlu'nu eleştirdiğim için akp trollüymüşüm.
-baykal'ın suçunu kılıçdaroğlu mu çekecekmiş ?
-kılıçdaroğlu geri döndünmüş sonra da cumhurbaşkanı olsunmuş. (yanında mayonez de olsun mu) ?
-kılıçdaroğlu da kılıçdaroğlu. en iyi kılıçdaroğlu ama ona ihanet etmişler.

bu vatandaşın koşulsuz erdoğan sevdalısı aktrollerden hiçbir farkı yok anlayacağınız dilden söyleyeyim.

platonik aşık mısın adama nesin git kendisine yaz, bizi neden bu işkenceye maruz bırakıyorsun ?

resim.png

resim.png

Son düzenleme:
yıllardı fake fake muhabetti var da
fakelerin keklediği birileri var mı
insan merak ediyor

kimsin sen söyle çabuk

• Kahkaha
Tepkiler: W
ay psikoloğu da kendilerine benzetmeseler bari

• Kahkaha
Tepkiler: W
Etiket ya da alıntı yapılmadıkça okuma, kafan nasıl rahat oluyor, bir dene bence.

Bir kere kk cumhurbaskani olmamali dedim diye beni menzilci tarikatci yaptin.
Beni beni kqnwbsbshhsgsgd bari avatarima bak ne biliyim , bilmeden etmeden siz kendinizi forumdan disliyorsunuz aslinda.

Beni beni kqnwbsbshhsgsgd bari avatarima bak ne biliyim , bilmeden etmeden siz kendinizi forumdan disliyorsunuz aslinda.
Slm, dinci misin ? Kzjxjxkxkxk

Beni de hem Erdoganci hem fetöcü,..... ilan etti, sonrada herkes bana karsi diye vik vik vik

Her yeni üyeye hiçbir şey yokken hemen troll muamalesi yapıyorlar. Öyle herkes gibi sabah akşam bile takılan biri değilim. Sonra garip garip kişiler hiç tanımadan insanlara laf sokuyor. İnsanları sinir etmekten zevk mi alıyorsunuz? ::/
EVET…..

Kötü davranışlarınızı bırakın arkadaşlar ve insanlara düşmanca davranmayın. Tamam mı?
:emoji_angel:

TAMAM….

Hastaysanız psikologa gidin.

OLUR…..

Geri