Böyle bir başlık aslında yok, ben de

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sabah bir tanıdık aradı, kırk dakika belki, konuştuk. İş yerinde maruz kaldığı el şakasının antipatisi üzerine konuştuğu sırada tüm algılarımı kendisine yöneltmiş keyifle diyaloğu sürdürürken ansızın gelen anlamsızlık hissiyatıyla dumur oldum. Konudan dolayı değil, iletişim kurmaktan dolayı. Birisiyle kırk dakikadır telefonda konuşuyoruz ve gerek duygusal alanımız gerekse pratik dünyamıza dair şeyler sunuyoruz. Bir tülün titreyişine benzer bulantı yaşadım içimde. Geçti sonra. Geçmeyip de ne yapacak, telefonda konuşmak bazen çok hoş bence fakat evet el şakaları tam bir yavsak işi.Özellikle kafaya vurma yok mu, o nasıl bir hareketse eyleme getirildiğinde yapan kadar yapılanı da saf gösteren bir bulaşıcılığı var.
Neyse ki kimseyle elleşmiyorum, o vakit dinleyelim.

Bu müzik daha çok çığlıklı anların müziği,
olsun

Bizde bu konu altında mizikli mesajlar paylaşıp entellektüyelmiş gibi görünmek istiyoruz , eğer bir başvuru formu varsa doldurmak veyahutta rüşvet kabul ederseniz onu ödemek istiyoruz

Adam adam seni schubert dinlerken yakaladım, bu baslikta müzik paylasacak kadar entelektuelimsi görünüyorsun ama yazacak kadar yikilmadin

Adam adam seni schubert dinlerken yakaladım, bu baslikta müzik paylasacak kadar entelektuelimsi görünüyorsun ama yazacak kadar yikilmadin

Normalde tivorlu ismailden yukarı çıkmam yutupta önerilen sarkılar kısmından denk gelmiş olabilirim , ama kendimi gelistirecegim siz ve konunuz sayesinde umarim naçisane talebimi kabul eder agubugu yada hanimiste hanimis edasiylan şefkat gosterirsiniz

Normalde tivorlu ismailden yukarı çıkmam yutupta önerilen sarkılar kısmından denk gelmiş olabilirim , ama kendimi gelistirecegim siz ve konunuz sayesinde umarim naçisane talebimi kabul eder agubugu yada hanimiste hanimis edasiylan şefkat gosterirsiniz

Ben de forumda size denk geldiğim günden beri her gece elli sayfa fazladan kitap okuyorum ki o kuvvetli mizah seviyenize erisebileyim ve size daha iyi sefkat besleyebileyim agucuk bugucuk.

Ben de forumda size denk geldiğim günden beri her gece elli sayfa fazladan kitap okuyorum ki o kuvvetli mizah seviyenize erisebileyim ve size daha iyi sefkat besleyebileyim agucuk bugucuk.

1:03 ; surat ifadesi ve nefesin son raddesine kadar kullanmasını milliyetcilikle ilişkilendirebiliriz zir-a nefreti ve öfkeyi her saniyesinde hissedebiliyorsunuz.
  • Ww 2 ; Mihver - Müttefik devletler.
  • Videonun cereyan ettiği ülke , Rusya
  • Sanatçı ise malumunuz italiyan.
Videonun sonundaki sahneyi terkediş ve akabinde geri gelişin mizansen olarak bir sebebi olabilir ama ben şöyle yorumladim ' hepinizi teker teker yakalayıp sabaha kadar ' O sole mio ' eşliğinde halay cektireceğim.

Son olarakta güzel okumuş ama bi Azer bülbül değil tabi.

ahbeahbeah.jpg
Sabah uyanıyorum işte zihnimin içinde. Gelip ortasında durup, buraları dünün aynısı olarak görüyorum, diyorum biraz da oralara gideyim. Oralara gidiyorum yeni şeyler okuyarak, düşük ihtimalle izleyerek, tanışarak ve de her ne ise işte. Sonra bakıyorum, sadece heybemin yükü artmış. Oralara dair bir adım yok. Belki de oralar ve şuralar yok. Bilme eylemi böyle bir şey. Evren sana hiçbir şey sunmuyorken sen ona şekil verip, bilme ve anlama gayretine giriyorsun. Sonra bakıyorsun ne çok kelime var. Hatta varoluşun artık sadece kelime. En basitinden ölüm olgusunu biliyorsun, sırf bunun üzerine fikirler korkular dinler inşa ediyor yine en son sadece ölüm olgusunun varlığını biliyorsun. Yaşam da akıp gidiyor giderse üzerinden. Zaten felsefenin sevilecek şirin bir düşünsel etkinlik olmadığını fark edesin gelmiş, birkaç yüzyıl oluyor. Onu sevmek de nedir, "şey" gibi.
Amaan.
Bugün müziklerden mızıkayı, zihinlerden krishnamurtiyi, kokulardan limonu ve renklerden yeşili seçerek direniyor felsefeyi de kelimelerden hastalanan insanın kusma çabasına benzetiyorum.

Son düzenleme:
Durduk yere kimseyi arayasim gelmez. Su an annemi nasil arayasim var keske ulasabilsem bu saatte. Belki de hic olmadi bu kadar. Otobuse atlayip gidebilsem hemen. Yabancisi oldugum bi his icerisindeyim. Bitik sanki her sey tozuyla ugrasiyorum. Hicbir sey bilmiyorum. Hicbir gerçeğe doğru ulaşmıyor

Durduk yere kimseyi arayasim gelmez. Su an annemi nasil arayasim var keske ulasabilsem bu saatte. Belki de hic olmadi bu kadar. Otobuse atlayip gidebilsem hemen. Yabancisi oldugum bi his icerisindeyim. Bitik sanki her sey tozuyla ugrasiyorum. Hicbir sey bilmiyorum. Hicbir gerçeğe doğru ulaşmıyor
Gel bana sarıl diyeceğim annenin yerine tutamam ondan korkuyorum demeye

Ah, dönülmez akşamın ufkundayız, vakit çok geç
Bu son fasıldır, ey ömrüm, nasıl geçersen geç
Bu son fasıldır, ey ömrüm, nasıl geçersen geç​
Cihana bir daha gelmek hayal edilse bile
Avunmak istemeyiz böyle bir teselli ile​
Ah, geniş kanatları boşlukta simsiyah açılan
Ve arkasında güneş doğmayan büyük kapıdan
Geçince başlayacak bitmeyen sükunlu gece
Guruba karşı bu son bahçelerde keyfince
Ah, ya aşk içinde harap ol ya şevk içinde, gönül
Ya lale açmalıdır göğsümüzde yahut gül