İyi gelecekte iple sallanırız sağlam yap@Yabani tutunamayan korkusunda kiraz ağaçları yetiştirdiğim ya...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İyi gelecekte iple sallanırız sağlam yap@Yabani tutunamayan korkusunda kiraz ağaçları yetiştirdiğim ya...

Sevgili Oğuz Aksaç'ın iki üç dakikalık şu videosuna denk geldim defalardır dikkatle izliyorum. Duygu değişimlerinin mimikleriyle gün yüzüne çıkış halleri ve tertemiz gülüşleri çok tatlı değil mi? hahaha. Duygulandım.
Anılarımızı veyahut beklentilerimizi bazı seslere sıkıştırıyor, orada onlar için çapı küçük yaşam alanı yaratıyoruz. Değil mi?
olabilir
olmayabilir de
@Yabani fikrin nedir tatlım.
Nihayet etikete denk geldim o kapı ağzındaki senmisin yoksa ufak tefek
Takıldık hattuş görüşümü açıklıyorum muazam bir kadroben videoyu internette buldum yuvarlayarak okuma şu yazıları artık ya .(

Ekli dosyayı görüntüle 9786
silik.
Narkissos'un göldeki yansımasına aşık olmasındansa, diğerleri tarafından narkissosun gerçekten o kadar güzel olup olmadığı sorulduğunda gölün "bilmem, ben ilk defa bir göz aracılığıyla kendi yansımamı gördüm" demesi daha etkileyici geliyor.
Düşünsel bir bütünlüğün parçalanmış yansımalarıyız. Ve kaygı siyah ve küçük bir yaratık gibi dolanıyor birbirimizin arasinda, kayarak süzülüyor adeta varlik sahasinda. Kendi varlığımız dışında ikinci nesne var olmadığı müddetçe varlığımız bir ifadeye oturmuyor. Utancın üvey kardeşliği.
Olaylar, olgular, kelimeler ve her şey
Geçiyor üzerimizden
Böyle bi oluşuz işte sadece
Varlık ve ölüm arasına,
mezarlıkları, dinleri sığdırdık
Neyse hatun,
Kendinin kirilma noktasi ol ve kiraz sapları küpen olsun