Kimbuhatunyahu?
Gümüş Üye
Böyle kalsak işte
gökyüzünde asılı
rüzgar falan olmadan
gökyüzünde asılı
rüzgar falan olmadan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bizde bu konu altında mizikli mesajlar paylaşıp entellektüyelmiş gibi görünmek istiyoruz , eğer bir başvuru formu varsa doldurmak veyahutta rüşvet kabul ederseniz onu ödemek istiyoruz
Adam adam seni schubert dinlerken yakaladım, bu baslikta müzik paylasacak kadar entelektuelimsi görünüyorsun ama yazacak kadar yikilmadin
Normalde tivorlu ismailden yukarı çıkmam yutupta önerilen sarkılar kısmından denk gelmiş olabilirim , ama kendimi gelistirecegim siz ve konunuz sayesinde umarim naçisane talebimi kabul eder agubugu yada hanimiste hanimis edasiylan şefkat gosterirsiniz
Ben de forumda size denk geldiğim günden beri her gece elli sayfa fazladan kitap okuyorum ki o kuvvetli mizah seviyenize erisebileyim ve size daha iyi sefkat besleyebileyim agucuk bugucuk.
Gel bana sarıl diyeceğim annenin yerine tutamam ondan korkuyorum demeyeDurduk yere kimseyi arayasim gelmez. Su an annemi nasil arayasim var keske ulasabilsem bu saatte. Belki de hic olmadi bu kadar. Otobuse atlayip gidebilsem hemen. Yabancisi oldugum bi his icerisindeyim. Bitik sanki her sey tozuyla ugrasiyorum. Hicbir sey bilmiyorum. Hicbir gerçeğe doğru ulaşmıyor