Boşanmış ve bir çocuğu olan biri ile evlenir misiniz?

Konu sahibi son olarak 594 gün önce görüldü

Boşanmış ve bir çocuğu olan biri ile evlenirmisiniz..

• Evet

Kullanılan: 12 36.4%
  • Hayır

Kullanılan: 19 57.6%
  • Kararsızım

Kullanılan: 2 6.1%

• Kullanılan toplam oy
    33
Niye evlenmiyorsunuz? bence nedenini de açıklayın. böyle sıkıcı oldu..

Niye evlenmiyorsunuz? bence nedenini de açıklayın. böyle sıkıcı oldu..
aman zaten sorunlar bitmiyor bu ülkede juju birde ayrılmış anne babaların çocukları farkli psikolojide oluyor sanki anne babasını sen ayırmışsın gibi düşman olurlar çocukları incitmek onları böyle düşünmeye sevk etmek istemezdim çünkü hayvanlar ve çocuklar en değerli şeylerin başında geliyorlar benim için.

e nedenini sormamışlar, ondan yazmadık.

Boşanmış biri ile olabilir ki bu herkesin başına gelebilir ama işin içine çocuk girerse ekstra ince düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben o sorumluluğu alabilir miyim bilmem. Büyük konuşmak istemiyorum şahsen. Evlilik biraz mantık işi benim nazarımda, bu yüzden bana mantıklı gelmeyen hiç bir şeyi yapmam ben (çok aşık olmadığım müddetçe).

Hayır.
İki çocuk olursa düşünürüm ama.

Maalesef bu konuda kesin kriterlerim var, bekarsam karşımdaki de bekar olmalı. Boşanmış biriysem yine boşanmış biriyle evlenmek isterim. İleride çıkacak sorunlara karşı bir önlem diyebiliriz. Kimine göre yanlış bir düşünce olabilir ki aşık olduğumuz insanı da bazen secemeyebiliriz ama akıl işte orada devreye giriyor... Böylece soruya cevabım hayır evlenmem.

evlenmem sanirim ama bilemiyorum tabi bekar biriyle evlenirim büyük ihtimal

Evlilik kararı alabilmek adına çok daha elzem öncelikler söz konusu. Bunları aşabilmişsem benden önceki evliliği beni etkilemezdi diye düşünüyorum.

aşk engel tanımaz,
ikincisi mecburiyettendir.

tercih ne olursa olsun
önemli olan beraber geçireceğin ortak zaman
bakir biriyle mutluluğun garantisi yok yani
ömründen ömür olan değil,
ömrüne ömür katan eş gerekli insana

Geri