sanmıyorum ama bellide olmaz ya
sad
sad
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben seni isterdim aşkım ama başkası omasBoşanmış biri vardı. İstemedim. Çok iyi olsa eskisi boşamazdı bence. Değil mi?
Ama ben böyle iki güzel lafa kanarım... <3Ben seni isterdim aşkım ama başkası omas![]()
Ne zaman evleniyoruzAma ben böyle iki güzel lafa kanarım... <3
Senin gibi pozitif birini ben de kaçırmazdım. Artık enerji patlamasından nolurduk bilemiyorum... skljslsn
W hanım bize davetiye yollasın. En kısa zamanda...Ne zaman evleniyoruzmxmdndd
Hihihi benim kuzenimde hollanda da bakarız artıkW hanım bize davetiye yollasın. En kısa zamanda...![]()
ya kendisi istediyse bosanmayj :pBoşanmış birine çok iyi bir şey olsa karısı boşamazdı diye bakıyorum genelde.
Misal sen evlendin cok severek ama zamanla sartlar ve karsindaki degisti anlasamadiniz ayrilmak istedin ayrildin.Boşanmış birine çok iyi bir şey olsa karısı boşamazdı diye bakıyorum genelde.
Diyebilirsin tabii sklsjMisal sen evlendin cok severek ama zamanla sartlar ve karsindaki degisti anlasamadiniz ayrilmak istedin ayrildin.
Yada baska bir ornek cok severek evlendiniz ama aldatildin dolayisiyla bosanmak istedin
Yada cok severek evlendiniz o bosanmak istedi herhangi bir sebepten.
Simdi angie iyi olaydi kocasi bosamazdi diye dusunursek olar mi .d .d