Boş paket

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
O ne demek şimdi melo, biz şimdi bi şeyleri diyoruz mu sadece? Ben sigara içmeyen erkeğim, sigara içmiyorum diyen değil. Sen de mi inanmıyorsun yoksa bana :( Oysa ki sen ve @yoSun destekçilerin son kalesiydiniz…
ben sana inanıyorum SAÇMALAMA. sana belki de cazibesini kullanarak paket uzatacak, o zaman ''sigara içmiyorum'' diyeceksin işte... alınmaya yer arayıp da sigaraya sığınma sakın, varoluşun kadar yok oluşunu da otantikleştiririm senin...
İÇMİYORSUN İNANIYORUM BEN VE DESTEKÇİNİM, DEVAM... onlar

ben sana inanıyorum SAÇMALAMA. sana belki de cazibesini kullanarak paket uzatacak, o zaman ''sigara içmiyorum'' diyeceksin işte... alınmaya yer arayıp da sigaraya sığınma sakın, varoluşun kadar yok oluşunu da otantikleştiririm senin...
İÇMİYORSUN İNANIYORUM BEN VE DESTEKÇİNİM, DEVAM... onlar
Varoluşumun otantik olduğu kanısında hemfikir olmamıza da sevindim jdhdjd

TEŞEKKÜRLER SN. MELODRAM

O ne demek şimdi melo, biz şimdi bi şeyleri diyoruz mu sadece? Ben sigara içmeyen erkeğim, sigara içmiyorum diyen değil. Sen de mi inanmıyorsun yoksa bana :( Oysa ki sen ve @yoSun destekçilerin son kalesiydiniz…
Hep destek tam destekk devam:)

Dün akşam yine bi yoksunluk yaşayınca erken uyuma kararı aldım. Bir kez daha rüyamda sigara içtiğimi gördüm, sigaranın yarısındayken birine yakalanıyordum kdhdjdkd hazdan çok utanç vardı bu kez rüyada xd

ee ne hissediyorsun? rahat nefes alıyorum, uyandığımda direkt farkı anlıyorum vs değilde zorlandın mı? ortamda herkes sigara içerken boş boş durunca mal gibi hissediyon mu? sinirlenince ne yapıyorsun vs
Her şeyden önce sigara içme isteğimin belli başlı anlardan oluştuğunu farkettim ve bu anları listeledim. 1 ay önceden planladım ben bırakmayı ve bu anlar geldiğinde vakit geçirmek için, sigara içermişçesine gelip forumda açtığım bu konuya yazacağım diye kendimle anlaştım :) Bu belli başlı anları da suni bir şekilde yaratıp sigarasız olarak üstesinden gelmek için kendimi zorladım. Örneğin alkol ve sigara ikilisine bayılan biriydim. Daha önceki bırakma denemelerim hep alkol işin içine girdiğinde başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Dolayısıyla bu kez inadına olabildiğince fazla alkol tüketip sigara içmemeye zorladım kendimi. Aştığım her adımda sigarasızlık daha kolay olmaya başladı. Sinirlendiğimde veya kederlendiğimde başka bir şey ile ilgilenmeye çalışıyorum. İş yerindeyken vs kolay oluyor. Evdeyken hiç bi şey bulamazsam yatıp uyuyorum. Böyle olduğunda da genelde rüyamda kendimi sigara içerken görüyorum :D

Uzun lafın kısası, gerçekten çok zor. Ancak aştığın zorluğun ne kadar büyük olduğunu farkettikçe geriye dönmemek de o kadar gurur verici. Kendimi hala sigarayı bırakmış gibi hissetmiyorum. Yalnızca kontrolü ele aldım.

Yok yok, çöpe atamam emeğimi ama ne yalan söyliyim böyle haftada 1 adet falan salaktan içeceğim zamanlara geçmek istiyorum kdhdjd

evet arkadaşlar bugün çok ağrı çekince dayanamayacak gibi oldum. bilirsiniz siz ağrılara da ağrı kesiciden önce sigara içilir ki bi kendimize gelelim. masada duran paketle bakışırken yoo dedim içme. bu kadar direndin yine direnebilirsin. ve içmeden kalkarken aklıma geldi ki ben zaten hiç sigara içmedim… bir kez daha kendimi tebrik ettim, bu kahpe dünyada sigara içmeden de ayakta kalabilmişim helal kız dedim. teşekkürler…

Geri