- Web sitesi
- www.instagram.com
sigara içmiyorsan puro iç ne yaaa doğuu ayıp ayıp
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
www.instagram.com
İmla kılavuzu olduk buna da, yine yaranamadık. İnatla köstek peşindesiniz…Valla evren karşıma çıkartıyor
![]()
Karikatür Paylaşım, Instagram: "çizer: Umut Sarıkaya #karikatür #umutsarıkaya #mizah"
487 likes, 2 comments - penguenuykusuz, September 22, 2022: "çizer: Umut Sarıkaya #karikatür #umutsarıkaya #mizah".www.instagram.com
Ki ekini biliyorum diyeİmla kılavuzu olduk buna da, yine yaranamadık. İnatla köstek peşindesiniz…
Ki ekini anlatmadım diye mi bunlar![]()
Pe ki, pe ki anladık djhdjdKi ekini biliyorum diye
Öğreteyim mi sana da lazım sanırım fkfkPe ki, pe ki anladık djhdjd
Burada bana inanılmıyor ama gerçekten içmedim arkadaşlar, hoh hoh hoooohhhhhpiiişt içtin mi tövbe doğru söyle?
Cahilin T ki mi dendi bana az önce?Öğreteyim mi sana da lazım sanırım fkfk
Demek ki sen bana öyle söylüyordun böyle anladıysan ?Cahilin T ki mi dendi bana az önce?
BUSTEDDemek ki sen bana öyle söylüyordun böyle anladıysan ?
Cevabına karşılık cevabımın anlamı değişecekti ve seçimini yaptın peki…….BUSTED
‘‘Peki’ nasıl yazılır?’ örneğiniz için teşekkür ederim, demek Kİ hep köstek olmuyormuşsunuz…Cevabına karşılık cevabımın anlamı değişecekti ve seçimini yaptın peki…….
Saat saymıyorsun bak, bence bırakabilirsin kdhdjd2 gündür bende içmiyorum ne olmuş yani sjxndj çok içtim midem bulandı başlarım geriiiii xd
Canım isterse içerimm :/ senin kadar iradeli değilimm xdSaat saymıyorsun bak, bence bırakabilirsin kdhdjd
O ne demek şimdi melo, biz şimdi bi şeyleri diyoruz mu sadece? Ben sigara içmeyen erkeğim, sigara içmiyorum diyen değil. Sen de mi inanmıyorsun yoksa banakadınlar ''sigara içmiyorum'' diyen erkeklerden hoşlanır konusu açıcam, devam et samedov, elbette bir mükafatı olacak.-a'ya şapkayı da siz koyun yormayın beni-