Otantik Varoluş
Bronz Üye
Bi ödülü haketmiş gibiyim, utanarak gün ay yıl tarih saat ne isterseniz bırakmak isterim :3Kolay gelsin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bi ödülü haketmiş gibiyim, utanarak gün ay yıl tarih saat ne isterseniz bırakmak isterim :3Kolay gelsin.
Beni daha da kuvvetlendirmeye çalıştığının farkındayım…
Şimdi bundan puro bile yapılır fkkfBeni daha da kuvvetlendirmeye çalıştığının farkındayım…
Hanımefendi siz ne olsun istiyorsunuz jdhdjd beni forumdan kaçırmaya mı çalışıyorsunuz djdhddkŞimdi bundan puro bile yapılır fkkf
39 çeyreğe araba alınıyor olması… vallaha yaktırcanız bugün…
Ben eğleniyorum böyle :d hem zor anlarda ben daha zor anlara katlandım dersin işte fenamıHanımefendi siz ne olsun istiyorsunuz jdhdjd beni forumdan kaçırmaya mı çalışıyorsunuz djdhddk
Mı ekini ayırmamayı bana özel mi yaptınız…Ben eğleniyorum böyle :d hem zor anlarda ben daha zor anlara katlandım dersin işte fenamı
Yoo onu yazarken de farkettim ama birleşik daha hoşuma gitti fkfkMı ekini ayırmamayı bana özel mi yaptınız…
Lavlavlav kdhdjdk
Dilediğiniz gibi olsun, ben eleştirecek yer aramıştım zaten jdhdjdkYoo onu yazarken de farkettim ama birleşik daha hoşuma gitti fkfk
Darbe yiyorum sürekli sn. Stock… kolay sanıyorlar…sigarayı bırakamaya çalışan ot beye karşı sirius olur gibi… gerçi yarmagül olabilir emin değilim.hsjdjs ama
![]()
Komedi WooW, Instagram: "“Sigara sağlığa zararlı değildir” Dayının savunması > Sokrates’in savunması 😂😂 #komedi #komik #komikvideolar #komikpaylasimlar #eğlence #viral #viralvideos #röportaj #trend #keşfet #funny #sokakroportajlari"
komediwoow, September 9, 2022: "“Sigara sağlığa zararlı değildir” Dayının savunması > Sokrates’in savunması 😂😂 #komedi #komik #komikvideolar #komikpaylasimlar #eğlence #viral #viralvideos #röportaj #trend #keşfet #funny #sokakroportajlari".www.instagram.com
Hedefimiz sadece başarılı olmak değil, aynı zaman da örnek de olmak… Darısı başınıza efendim
Alkol de mi sevmezsiniz efendimYahu sigarayı bırakıp alkolik olacak adam nasıl örnek olcak fjfj
Sizi nasıl ikna edebilirim…Hiç görmediğim nickleri goruyorum konuya bakan kisminda ilginç yani simdi multi demezsinde ne dersin xhshla