Boş paket

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Selamlar,

8 dakika önce sigarayı bıraktım…
Forumun kendime ayırdığım bu bölümünü sigara ihtiyacı duyduğumda girip ağlanmak için kullanacağım.
Köstek mesajlarınızı kendinize saklayınız, only good vibes…

Buralarda az gezinmek dileğiyle,
Otantik Varoluş

Bu forumla biraz zor köstek mesajsız hele hele

her şey kafada bitiyor ben de 2 ay oldu bırakalı. fazla da olabilir günleri saymıyorum artık. fiziksel istek gitti , tad duygusu arttı meğer yediğim şeylerin tadını tam olarak almıyormuşum. beş altı kez dişlerimi fırçalıyordum her içtiğimde ellerimi yıkıyordum yavaş yavaş normale döndü. kokusunu üstünden atınca bu bile bir daha eline almamak için motive diyor

Annem çok tiryaki idi...Bir gün paketi doluyken içmiyorum dedi ve içmedi . Bu sene arada bir böyle arkadaş ortamında içiyor diyor ki ay nasıl içmişim bunu yıllardır ...
Ben annemin bırakacağına asla inanmayanlardandım...
Ama Barış'ın dediği gibi kafada bitiyor sen ne sinyal verirsen onu alırsın...

sen aklına koyduğun her şeyi yaparsın, biliyoruz… en sevdiğim şey sigarayı bırakanları tebrik etmek ve destek olmaktır. SANA HELAL OLSUN <3

Yaklaşık olarak 17. Saat, ilk kez gerçek anlamda içme ihtiyacı hissediyorum. 450km otobüs yolculuğu, 2 öğün yemek ve 4 saat yürüyüş bazlı ev arayışıyla bu saatlere getirdiğim günüm artık bitsin…

Aglama. Icmemeye devam. Herkes destek olmusken ben kostek olayim dicektim ama konu sigara. O yuzden pozitif enerjileri hurra gonderiyoruz.

Çok zorlarsa kalemi al ağzına sigara içiyormus gibi hayal et. Ohh yarasın falan da de hatta. Ciğerlerin bayram etmişçesine…

Aileni bırakır, sigarayı bırakamazsın bilader. Çok netim. Kolay gelsin.

Geri