BJK - GS Süper Kupa ( 5 - 0 )

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Kupayı hangi takım alır?

• Kullanılan toplam oy
    8
Benim tahminin tek farkla tersi olmuş.

Astrolog Melike Aksu: "Süper Kupa maçını Galatasaray kazanacak. Galatasaray bu yıl ligi de kazanacak. Şampiyonlar Ligi'nde ise yarı finale kadar yükselecek."
İşiniz astrologlara kaldıysa çok zor demektir. :)

W4dGsq.gif

5 ATARIZ DEDİĞİMDE KİMSE BANA İNANMAMIŞTI EHEHEHE

Yosun çok fena geliyo hissediyorum jfldkskl
Tebrikler arkadaşlar bi takım kazanacaktı sonuçta

Kacisiniz muhtesemdi videolar var ama yukleyemiyorum:D
Sessize alirim sesleri:)
Ben izlemedim vallahi kaçıştan felan haberim yok sadece Belinay ın her gol sonrası kendini yerden yere vura vura gollll çığlıklarından anladım gol yediğimizi jfkdjdks

4-0 alırız.

Hazır konusu açılmışken, bu Beşiktaş yönetimi de popülist hareketler yüzünden kaybetmeye mahkum. Senin geçen sene defansın kevgire dönmüştü, anadolu takımı topçular bile yürüyerek defansını geçip goller atıyordu hala defansa transfer yapmak yerine Rafa Silva, Immobile falan alıyorlar.

Necip sol bek sağ bek stoper takılın.

Anadolu takımlarının yürüyerek defansı geçip gol attığı takıma tek gol atamadınız be karşim :D

Immobile 2 Rafa da bir gol atmış ):

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

İlk maçtan yokluğunu hissettiler hahahahaha. Takıma kadro/ilave ile uğraşacaklarına bunun gitmemesine uğraşsalardı yeterdi muhtemelen : ddd

IMG_7130.jpeg

Ülkede o kadar sesini duyurmaya çalışan nitelikli insan var, lakin hiçbiri şu sahadaki işini yapmaktan aciz topçu takımı kadar rağbet görmüyor.

RTE paklar tabii...

Geri