Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim tahminin tek farkla tersi olmuş.
İşiniz astrologlara kaldıysa çok zor demektir.Astrolog Melike Aksu: "Süper Kupa maçını Galatasaray kazanacak. Galatasaray bu yıl ligi de kazanacak. Şampiyonlar Ligi'nde ise yarı finale kadar yükselecek."
Kacisiniz muhtesemdi videolar var ama yukleyemiyorumYosun çok fena geliyo hissediyorum jfldkskl
Tebrikler arkadaşlar bi takım kazanacaktı sonuçta
Ben izlemedim vallahi kaçıştan felan haberim yok sadece Belinay ın her gol sonrası kendini yerden yere vura vura gollll çığlıklarından anladım gol yediğimizi jfkdjdksKacisiniz muhtesemdi videolar var ama yukleyemiyorum
Sessize alirim sesleri![]()
4-0 alırız.
Hazır konusu açılmışken, bu Beşiktaş yönetimi de popülist hareketler yüzünden kaybetmeye mahkum. Senin geçen sene defansın kevgire dönmüştü, anadolu takımı topçular bile yürüyerek defansını geçip goller atıyordu hala defansa transfer yapmak yerine Rafa Silva, Immobile falan alıyorlar.
Necip sol bek sağ bek stoper takılın.
Belinay♡♡♡♡♡Ben izlemedim vallahi kaçıştan felan haberim yok sadece Belinay ın her gol sonrası kendini yerden yere vura vura gollll çığlıklarından anladım gol yediğimizi jfkdjdks
çok ayıp