BJK - GS Süper Kupa ( 5 - 0 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Kupayı hangi takım alır?

• Kullanılan toplam oy
    8
şehir bile değişmemiş
vay arkadaş

Okan Buruk'tan Süper Kupa eleştirisi
Galatasaray teknik direktörü Buruk sözlerinin devamında; "Ben Olimpiyat Stadı'nı istemiyordum ama herhalde en kolaya gelen Olimpiyat Stadı. Beşiktaş'ın isteği de burasıydı. Orayı seçmişler. Allah sabır versin. Siz görüyor musunuz sahayı? Dürbün lazım görmek için. Saha kenarında sahaya gidip kulübeye gelene kadar 1 dakika geçiyor. Hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.

Şimdiden bahanelere ağlamalara başlamışlar : dd Ağlama sezonu erken açıldı hahaha
Okan Buruk'tan Süper Kupa eleştirisi
Galatasaray teknik direktörü Buruk sözlerinin devamında; "Ben Olimpiyat Stadı'nı istemiyordum ama herhalde en kolaya gelen Olimpiyat Stadı. Beşiktaş'ın isteği de burasıydı. Orayı seçmişler. Allah sabır versin. Siz görüyor musunuz sahayı? Dürbün lazım görmek için. Saha kenarında sahaya gidip kulübeye gelene kadar 1 dakika geçiyor. Hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.

Bizim büyüklüğümüzü ölçecek kupa yok!!! Size bıraktık hepsini ancak yeni sezonda fırtına hatta kasırga olup ligi altüst edeceğiz! Bekleyin, geliyoruz!!!

Bizim büyüklüğümüzü ölçecek kupa yok!!! Size bıraktık hepsini ancak yeni sezonda fırtına hatta kasırga olup ligi altüst edeceğiz! Bekleyin, geliyoruz!!!
Yine Lefty, yine aynı yorum. Yine aynı beklenti. Yine o sene bu sene ;d
Büyüklüğünüzü Konferans Lig’i ile anladık. ;d

berbat bir seçim. istanbul dışında oynatmak zor olmasa gerek.

Buruk Okan' a katılıyorum. Tribünler sahaya çok uzak, yedek kulübe sahaya çok uzak, futbol için hiç uygun değil. Bu sıcaklarda en ideali Urfa olabilirdi ne ara başladı ne ara bitti anlaşılmıyordu en azından.

Geri