- Web sitesi
- www.instagram.com
Gslilerin stadi terk edisi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3.takim sizdiniz akşam hatta daha kotusu hahahaBu üçüncü sınıf takımından nasıl bu kadar gol yemiş Cimbom çözemedim gitti
99 puan alan takım nerde ya?
Ekli dosyayı görüntüle 100090
Şakanın kalitesine bak be. Dürbün derkenki subliminal mesajına kurban senin hocam :d

4-0 alırız.
Hazır konusu açılmışken, bu Beşiktaş yönetimi de popülist hareketler yüzünden kaybetmeye mahkum. Senin geçen sene defansın kevgire dönmüştü, anadolu takımı topçular bile yürüyerek defansını geçip goller atıyordu hala defansa transfer yapmak yerine Rafa Silva, Immobile falan alıyorlar.
Necip sol bek sağ bek stoper takılın.
Evet izleyemedim çünkü geçen sezon sadece 5 maç oynamış :d
Hayır size bakcam, ok? :d Biz zaten yırtınıyoruz 8 numara al diye. Siz ama pembe tablolar çiziyorsunuz devam ediniz, işimize gelir.
Beşiktaş savunma hattına karşı Zaha'nın rahatlık.
Daha bir kaç ay önce yerlerde sürünüyordunuz unutun mu?3.takim sizdiniz akşam hatta daha kotusu hahaha![]()
Surunuyoruz diye suruneceğimizi mi sandınız 56 puanla en kotü sezonda 2 kupa aldık aslan parçasıDaha bir kaç ay önce yerlerde sürünüyordunuz unutun mu?
Bakıyorumda özgüven gelmiş film yeni başlıyor beşkonun yeri hep belli 3 bilemedin 5’ci sıradaSurunuyoruz diye suruneceğimizi mi sandınız 56 puanla en kotü sezonda 2 kupa aldık aslan parçası
Düştüysek kalkarız...
Ama dün biz yenilseydik , sizin gibi terk etmezdik stadı 90 dk![]()
Sezon sonu görüşürüzBakıyorumda özgüven gelmiş film yeni başlıyor beşkonun yeri hep belli 3 bilemedin 5’ci sırada
Bak ben ne desem çıkıyor sende lefty gibi pişman olursun ha demedi deme!!Sezon sonu görüşürüz
Bu maçla alakalı değil bu sözüm ama göreceksiniz![]()
Ben kendi dediğimle ilgilenirimBak ben ne desem çıkıyor sende lefty gibi pişman olursun ha demedi deme!!
Ölecem gülmekten çenem ağrıdı artık, gülemiyırum ;
Bu sene şampiyonuz ben bunu daha maçlar devam ederken söylemiştimHadi yosuncum sana 15 yıl kutlama yapacak bir başarı xd
tebrikler Beşiktaşa ayrıca hak ettiler ayrıca