Biz Erkekler SAPIK degiliz !

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kendi adınıza konuşun yahu, genellemeler hoş olmuyor.

images

Gel de şimdi sapık olmadığını kanıtla...

Hee
50 li yaşlarda mı. O zaman tamam. Yaşlandık işte, alzaymır falan idare et Stock. Bide demenz. İnönü halen igdidarda mııı öhhö ahha

Sms mi geldi .p Teyze bi git. Madem zırlayacaksın ne sataşıyosun.
Bunlar hep hükümeti desteklememden oluyo . Siyaset yok artık. nalet gelsin hepünüze
alıntı yapıyorsun bildirim geliyor saf ya. Sen iğrenç birisin ve bu siyasi değil....

Moderatör tarafında düzenlendi:
alıntı yapıyorsun bildirim geliyor saf ya. Sen iğrenç birisin ve bu siyasi değil....
Tamam. Öyle olsun. Sen beni nerden tanıyosun neremi gördün iğrenç anlatsana?
Yani bu öfke bu nefret nereden kaynaklanıyor. Kişisel problemimiz mi oldu küçücük kızım. Nerde ne zaman ne yaptım sana yaani. Bu öfke niye

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tamam mal bildirimi Kızım. Öyle olsun. Sen beni nerden tanıyosun neremi gördün iğrenç anlatsana?
Yani bu öfke bu nefret nereden kaynaklanıyor. Kişisel problemimiz mi oldu küçücük kızım. Nerde ne zaman ne yaptım sana yaani. Bu öfke niye
Seninle bir alakam yok gayet gülünüp geçilecek bir mesajda bile iğrenç çağrışımlara neden olacak cümleler kuruyorsun her seferinde, bu mesajında bile bulunmakta. Benimle muhatap olma,ben de seninle.

Kadınların adı çıkmış vallahi şunlara bak nasıl heyecanlandılar pu...

ya valla bi durun artık sdfkjg şaka bi yana, bel altı muhabbeti bi kenara bırakalım da
forum dediğin zaten farklı kafaların çarpıştığı yer… hep aynı tip, aynı görüş, aynı kafa olursa
bir üyemiz demişti, hatırlamıyorum kimdi ama çok doğru söylemişti: “emekli astsubaylar gibi takılırız sonra”

sadece şu bel altı olayı biraz törpülense… bak yeminle her şey güzel olur, çiçek olur
nihat, bu "her şey güzel olur" lafım politik değil bak, rahat ol asdfghjk

sizin aranızı yapmak için ne lazım?

hemen bir kaos patlak verdi :d
bu heyecanı özlemişim ama kaostan besleniyoruz forumca

ya valla bi durun artık sdfkjg şaka bi yana, bel altı muhabbeti bi kenara bırakalım da
forum dediğin zaten farklı kafaların çarpıştığı yer… hep aynı tip, aynı görüş, aynı kafa olursa
bir üyemiz demişti, hatırlamıyorum kimdi ama çok doğru söylemişti: “emekli astsubaylar gibi takılırız sonra”

sadece şu bel altı olayı biraz törpülense… bak yeminle her şey güzel olur, çiçek olur
nihat, bu "her şey güzel olur" lafım politik değil bak, rahat ol asdfghjk

sizin aranızı yapmak için ne lazım?

arabuluculuk görevi seninse benim de bir kaç ricam olacak

Geri