Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ufff karıya bakk beee diye sana asılsam hani nerde be diye benden önce bıyıklarını sıvazlayacaksın.yooo sapıksınız…..
tatlım... bu dediğini ben her aynaya bakışımda yapıyorum......ufff karıya bakk beee diye sana asılsam hani nerde be diye benden önce bıyıklarını sıvazlayacaksın.
sapıksıntatlım... bu dediğini ben her aynaya bakışımda yapıyorum......
ağlaaaa.sapıksın
kızım sen hilal değilsin ergen ergen hareketler yapma diyeceğim hilal gelecek şimdi de ikinizle tek başıma mücadele etmem zor olabilir.ağlaaaa.
ağlaaaa.kızım sen hilal değilsin ergen ergen hareketler yapma diyeceğim hilal gelecek şimdi de ikinizle tek başıma mücadele etmem zor olabilir.
dur yardım çağırayım geleyim bekle burda.
Maharet etikette bence kjkhkhKonunun açıldığı tarih 2014. Üzerinden 11 yıl geçmiş ve halen erkekler olarak sapık değiliz diye ikna etmeye çalışıyoruz. Ya gerçekten sapığız düzelmedik ya da o kadar beceriksiziz ve kadınlar öyle sağlam bir etiket vurdu ki kendimizi ispat edemiyoruz![]()
Etiket konusunda forumda ismini vermiyim ama bu konuda tartışma olsa kesin bunun aynısı yaşayacak iki arkadaş var.Maharet etikette bence kjkhkh