sen sus faydasız.
sosyolog olmus şehir şehir gezip kütüphane falan kurmuşsun ama ülkene faydalı adam olanamissin.
anca trolle, tiskiniyorum senden
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya kardeşim kaşınıyorsun farkında mısın?Tüm benliğini, kişiliğini gizleyip burada caz yapma erkek haydi işine bak.
Bundan sonra şehir şehir gezip, kurum arabasından ben de kitap fırlatacağım :/sen sus faydasız.
sosyolog olmus şehir şehir gezip kütüphane falan kurmuşsun ama ülkene faydalı adam olanamissin.
anca trolle, tiskiniyorum senden
ay öyle oluyor mu o işler ? luften olsun çünkü.Bundan sonra şehir şehir gezip, kurum arabasından ben de kitap fırlatacağım :/
Sana vakit ayırıp cevap vermeye değmez. Saygısız.Ya kardeşim kaşınıyorsun farkında mısın?
Geldin konunun ortasına köy yerindeki eşek gibi lap diye sıçtın; kimin ne işi olduğunu, kime ne faydası olduğunu bilmeden ön yargılı davrandın. Millet gelmiş bir şeyi eleştirmiş. Sen ise tam bir aktrol gibi pardon zaten öylesin davrandın. Ben kimseden işimi gücümü saklamadım mesela. Birkaç defa da burada görseller ile de paylaştım kime ne kadar faydam dokunduğunu da. Ama sizin gibi zavallılara bunu anlatacak değilim de.
Şimdi işine bak kardeşim.
Koş twitter'a aktrol arkadaşlarınla gündem kas hadi..... Naş. Yol al.
Çapın yetmez zaten bilader. Kaybol.Sana vakit ayırıp cevap vermeye değmez. Saygısız.
abi affına magruren bir karikatur paylaşacağım ama alinmandan korkuyorum , konuya denk geldi be jajksskultraslan
![]()
Klavye delikanlısı ya iq 70Çapın yetmez zaten bilader. Kaybol.
Gönder gelsin, alınan fındık koçan'ı gibi olsun.abi affına magruren bir karikatur paylaşacağım ama alinmandan korkuyorum , konuya denk geldi be jajkssk