birlik ve beraberliğimizin teminatı sayın büyüğümüz

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi zamandır dikkat ediyorum bay başkan gittiği yerlerde bu şekilde takdim ediliyor. bana göre müthiş bir dışavurum, üstüne tez yazılabilecek kadar derin bir cümle. artık memlekette neyin tehlikede olduğunun farkında olduklarının harika bir ifadesi. fakat ne yazık ki sayın büyüğümüzün fıtratında yanlıştan dönmek yerine doğruyu döndürmek olduğu için; bölünmüşlüğe bir çare bulmaktan çok "ben gidersem türkiye biter" mesajını güçlendirmek için kullanılıyor gibi geldi. sonuçta kendisinin teminatı olduğu tek birlik ve beraberlik akp karşıtlığında birleşmiş ve normalde birbirleriyle alakası olmayan muhalif kitle.

Yakında afganlı fırlatacak hocam bunada şükür yarebbelalemin..

Bence birileri geyiğine yaptırıyor bunu

Adam nereye gitse çay fırlatıyor millete. Tamam anladık Rizelisin çay reklamı yapıyorsun ama biraz da şeker atta çay tatlansın.

"büyüğümüzü" sevmeye başladım bayağı komik olmaya başladı bizi iyi güldürüyor.

Rize’de elinde kalan çayları fırlatıyor, yoksa portakal mandalina muz falan sallardı kesin

Çorum'a gitse milletin başına leblebi fırlatır herhalde, Malatya'da kaysı, Antepte'de Antep fıstığı,.....
Taşı ile ünlü olan bir memlekete gitse vatandaşı taşlar vallahi.

Bunun biri bana mantikli izahini yapsin lutfen. Neden, hangi motivasyon insana böylesi virsey yaptirabilir ki?

Ak parti özellikle son 2 yıldır çok ciddi hatalar yapıyor. Bu hatalar yaptıkları onca iyi şeyin üzerine çıkıyor. Özellikle istanbul sözleşmesi, orman yangınları ve yurtdışından gelenlerin buradan benzini alma olayı tamamen saçmalık.

Bence kendi sonradan gülüyor olabilir, sinsi sinsi çayla ilgili twitter geyiklerini okuduğunu düşünüyorum.

Plesk gibi adam ya, çay atıyor, kaos yapıyor, sonra gizli gizli izliyor.

Ak parti özellikle son 2 yıldır çok ciddi hatalar yapıyor. Bu hatalar yaptıkları onca iyi şeyin üzerine çıkıyor. Özellikle istanbul sözleşmesi, orman yangınları ve yurtdışından gelenlerin buradan benzini alma olayı tamamen saçmalık.
Yine şaşırdım bugün ikinci kez şok oldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri