Stockholm Sendromu
Elmas Üye
öyle değil, böyle
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
öyle değil, böyle
3310'la giriyorum. benimki daha güzel.öyle değil, böyle![]()
Sen kendin öyle olduğun içindir dana.Şu forumda hayatında ailesine, çevresine, topluma hiç bir faydası olmayan, 12 de kalkıp 3 e kadar telefonda takılan sonra bir şeyler atıştırıp ailesinin zoruyla markete giden ve isyan eden ciddi bir kesim olduğunu hissediyorum.
Seviyeye bak rezil yaSen kendin öyle olduğun içindir dana.
Nereden biliyorsun kimin neye, ne kadar faydalı olduğunu?
Muhalif olunca faydasız mı zannediyorsunuz milleti?
Sen atomu parçaladın da biz mi yok dedik lan?!
geçmiş zaman tam anımsamıyorum; askerlik vb bir konuydu. yine anımsamadığım bir üye ‘sen kimsin? kaç ay askerlik yaptın?’ tarzında bi soru sormuştu da sen de çıkarıp masaya şu jetli (jet diyorum onu da bilmiyorum affedersin) “Serkan abime sevgiler” notlu fotoğrafı vurmuştun.jskjzj o geldi aklıma birden<3Hmmm, arkadaşlar 2016 yılında göklere çıkan yerli uçağın mühendisi sanırım
Tamam bu mesajınla fazladan 2 like daha alırsın devam etHmmm, arkadaşlar 2016 yılında göklere çıkan yerli uçağın mühendisi sanırım
Fotoğraf vurduysam yine şanslıymış arkadaş :ppgeçmiş zaman tam anımsamıyorum; askerlik vb bir konuydu. yine anımsamadığım bir üye ‘sen kimsin? kaç ay askerlik yaptın?’ tarzında bi soru sormuştu da sen de çıkarıp masaya şu jetli (jet diyorum bu da bilmiyorum afersin) “Serkan abime sevgiler” notlu fotoğrafı vurmuştun.jskjzj o geldi aklıma birden<3
#likeforlikeTamam bu mesajınla fazladan 2 like daha alırsın devam et![]()
Seviyeye bak rezil yaSende onlardan birisin belli.