birlik ve beraberliğimizin teminatı sayın büyüğümüz

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu forumda hayatında ailesine, çevresine, topluma hiç bir faydası olmayan, 12 de kalkıp 3 e kadar telefonda takılan sonra bir şeyler atıştırıp ailesinin zoruyla markete giden ve isyan eden ciddi bir kesim olduğunu hissediyorum.

Sen ayıda olsan sandığa kadar dayısın.

doktora, sahte doktor.
avukata, çakma avukat.
kadastrocuya, kahvede pişpirikci.
memura, faydasız deniliyor bu forumda.kasjsjsj lanjjajahJakzksna

Hmmm, arkadaşlar 2016 yılında göklere çıkan yerli uçağın mühendisi sanırım

Şu forumda hayatında ailesine, çevresine, topluma hiç bir faydası olmayan, 12 de kalkıp 3 e kadar telefonda takılan sonra bir şeyler atıştırıp ailesinin zoruyla markete giden ve isyan eden ciddi bir kesim olduğunu hissediyorum.
Sen kendin öyle olduğun içindir dana.
Nereden biliyorsun kimin neye, ne kadar faydalı olduğunu?
Muhalif olunca faydasız mı zannediyorsunuz milleti?
Sen atomu parçaladın da biz mi yok dedik lan?!

Hmmm, arkadaşlar 2016 yılında göklere çıkan yerli uçağın mühendisi sanırım
geçmiş zaman tam anımsamıyorum; askerlik vb bir konuydu. yine anımsamadığım bir üye ‘sen kimsin? kaç ay askerlik yaptın?’ tarzında bi soru sormuştu da sen de çıkarıp masaya şu jetli (jet diyorum onu da bilmiyorum affedersin) “Serkan abime sevgiler” notlu fotoğrafı vurmuştun.jskjzj o geldi aklıma birden<3

Moderatör tarafında düzenlendi:
geçmiş zaman tam anımsamıyorum; askerlik vb bir konuydu. yine anımsamadığım bir üye ‘sen kimsin? kaç ay askerlik yaptın?’ tarzında bi soru sormuştu da sen de çıkarıp masaya şu jetli (jet diyorum bu da bilmiyorum afersin) “Serkan abime sevgiler” notlu fotoğrafı vurmuştun.jskjzj o geldi aklıma birden<3
Fotoğraf vurduysam yine şanslıymış arkadaş :pp

karamurat'ı ailesinin zoruyla markete giderken, plesk'i de isyankar bir tavırla ayağını vurarak "beni anlamıyorsunuz, benim varoluşsal sancılarım var"derken düşündüm biraz komik geldi, güldüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri