birlik ve beraberliğimizin teminatı sayın büyüğümüz

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm benliğini, kişiliğini gizleyip burada caz yapma erkek haydi işine bak.
Ya kardeşim kaşınıyorsun farkında mısın?
Geldin konunun ortasına köy yerindeki eşek gibi lap diye sıçtın; kimin ne işi olduğunu, kime ne faydası olduğunu bilmeden ön yargılı davrandın. Millet gelmiş bir şeyi eleştirmiş. Sen ise tam bir aktrol gibi pardon zaten öylesin davrandın. Ben kimseden işimi gücümü saklamadım mesela. Birkaç defa da burada görseller ile de paylaştım kime ne kadar faydam dokunduğunu da. Ama sizin gibi zavallılara bunu anlatacak değilim de.
Şimdi işine bak kardeşim.
Koş twitter'a aktrol arkadaşlarınla gündem kas hadi..... Naş. Yol al.

keske bende 2007 de ayağıma gelen fırsatı geri cevirmeyip AKP gençlik kollarına üye olsaydım., oradan eş dost yalamasiyla bir yere kapak atar belesten para alır, forumlarda faydasız ayiklardim

Ya kardeşim kaşınıyorsun farkında mısın?
Geldin konunun ortasına köy yerindeki eşek gibi lap diye sıçtın; kimin ne işi olduğunu, kime ne faydası olduğunu bilmeden ön yargılı davrandın. Millet gelmiş bir şeyi eleştirmiş. Sen ise tam bir aktrol gibi pardon zaten öylesin davrandın. Ben kimseden işimi gücümü saklamadım mesela. Birkaç defa da burada görseller ile de paylaştım kime ne kadar faydam dokunduğunu da. Ama sizin gibi zavallılara bunu anlatacak değilim de.
Şimdi işine bak kardeşim.
Koş twitter'a aktrol arkadaşlarınla gündem kas hadi..... Naş. Yol al.
Sana vakit ayırıp cevap vermeye değmez. Saygısız.

ultraslan
b2DfD.jpg

Olm niye sildiniz adamın iletisini yaa. Ona da sokacaktım tam. Lafı yani :/

Olm kıçı kırık memurlara bak birbirlerine ara gazı veriyorlar, adam olun teker teker gelin lan hirtolar

Dallamalar diyince jsks

30 dakika çay molası verip nefes alın isterseniz.
Sonra duruma göre konuyu açacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri