Ciddiyim.
Kendi adıma çabaladıklarını görüyorum ancak henüz yeterli derecede birlik sağlayabildiklerini düşünmüyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ciddiyim.
Kendi adıma çabaladıklarını görüyorum ancak henüz yeterli derecede birlik sağlayabildiklerini düşünmüyorum.
Koalisyon olmadığı sürece iktidar tektir, birdir, düşüncesi nettir.
Ama muhalefet çoğul, birden çok muhalefet partisi var. Bunların farklı farklı görüşleri olsa da bir potaya girme çabaları mevcut. En önemlisi, MHP gibi bir parti muhalefette değil artık.
Yansıttıkları ayrımcı tavırlar ne yazık ki muhalefeti kararsız ve tutarsız gösteriyor.Arka planda gayet iyilerdir diye düşünüyoru
Mansur. Mansurun oy alamayacağı insan yok. HDP li vekil bile mansuru işaret etti. Yani kemalin oy potansiyelinden şüphe etmiyorsunuz da, mansurunkinden mi ediyorsunuz canımın içi? Hayır ceketimi assam kemalle aynı oyu alır.e sizce en güçlü, olması gereken aday kim diyoruz ona da cevabınız yok?dfklgj mansur başkan diyen sonrasında ama ''belli bi kesimden oy alamaz'' diyo. ekrem başkan? ama diyo ''oy verdiğim için pişmanım'' diyo. uln kim olsun o zaman? olmasın, olmalı düşüncelerinizi anlıyorum pekala kim olacak abiler, ablalar?
şüphe etmiyorum demedim. sürekli olarak, senin de dahil olduğun birkaç arkadaş ''olmamalı'' olarak yorumluyor bu konuyu. haklı oldukları yanlar yok değil fakat kısır bir döngü içerisine giriliyor ''adayınız kim?'' sorusu gelince. o olmalı, şu olmalı ''AMA'' amalarla yürümüyor devlet işleri, onu demek istiyorum. tezi çürütmenizi istiyorum sadece.Mansur. Mansurun oy alamayacağı insan yok. HDP li vekil bile mansuru işaret etti. Yani kemalin oy potansiyelinden şüphe etmiyorsunuz da, mansurunkinden mi ediyorsunuz canımın içi? Hayır ceketimi assam kemalle aynı oyu alır.
Ya kızım bu ne kibarlık ya. Öyle bir kibarlastin ki Kemal'e laf edeni delik deşik edesim geldi.şüphe etmiyorum demedim. sürekli olarak, senin de dahil olduğun birkaç arkadaş ''olmamalı'' olarak yorumluyor bu konuyu. haklı oldukları yanlar yok değil fakat kısır bir döngü içerisine giriliyor ''adayını kim?'' sorusu gelince. o olmalı, şu olmalı ''AMA'' amalarla yürümüyor devlet işleri, onu demek istiyorum. tezi çürütmenizi istiyorum sadece.
salak.sdlkfj 2016 da bıraktım bu işleri, biliyorsun. sonra evimden almaya geliyorlar ''forumsaldaki 4 teröristten biri siz misiniz?'' diye.ldksfjYa kızım bu ne kibarlık ya. Öyle bir kibarlastin ki Kemal'e laf edeni delik deşik edesim geldi.
Çok haklısınız stock hanım. Ben de aynı şeyi savunuyorum. Bu arada nereden?
Ya ansnnskamkskd bütün tartışma hevesimi kaçırdınsalak.sdlkfj 2016 da bıraktım bu işleri, biliyorsun. sonra evimden almaya geliyorlar ''forumsaldaki 4 teröristten biri siz misiniz?'' diye.ldksfj
kılıçdaroğlu devreye girince "amaları" kenara atıyoruz. daha garanti olarak mansur veya ekrem diyoruz. bu kadar basit.e sizce en güçlü, olması gereken aday kim diyoruz ona da cevabınız yok?dfklgj mansur başkan diyen sonrasında ama ''belli bi kesimden oy alamaz'' diyo. ekrem başkan? ama diyo ''oy verdiğim için pişmanım'' diyo. uln kim olsun o zaman? olmasın, olmalı düşüncelerinizi anlıyorum pekala kim olacak abiler, ablalar?