Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Boğaziçi köprüsüyle, Fatih Sultan Mehmet köprüsü akp den önce yokmuydu?eskiden bu köprüleri bu yollar hayal bile edemiyorlari
bu arada oyum AKP ye deyil
Yeni Akit, Takvim, Sabah gazetesi iddialarını mı takip ediyorsun? Metin Feyzioğlu da bir ara Wikileaks belgelerine gönderme yapıp "CIA ajanı mısın?" diye sormuştu. ABD'li diplomatlarla yaptığı görüşmelere istinaden belgelerde adı geçiyor fakat bu ülkede ABD'li diplomatlarla görüşmeyen siyasetçi mi var?tr 705 kod adıyla muhalefeti dizayn eden elemanlardan biri. insan haklarıymış : /
Kılıçdaroğlu en son açıklama yapmıştı ve 6'lı masa adına yapılan hiçbir iddiayı dikkate almayın demişti. İddiayı ortaya atan Sabah gazetesi yine ve resmi açıklama olmadıkça önem arz etmiyor.Son dakika haberi: 2023 seçimleri için geri sayım sayım sürerken muhalefetin cumhurbaşkanı adayı için kulisleri karıştıracak bir iddia ortaya atıldı. Her fırsatta aday olabileceği sinyalini veren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından rest çekildi. Daha önce yaptığı açıklamada "Kendimi de taca atmıyorum" diyerek adaylık için açık kapı bırakan İmamoğlu'nun kararını verdiği ve "Ne olursa olsun adaylıkta kararlıyım" dediği belirtildi.
@Lefty ne düşünüyorsun bu konuda
Ciddiye almadıysan niye "TR705 kodlu" diye yorum yazma ihtiyacı hissettin? CIA birine kod verecek olsa başına TR yazar mı? Öyle bir kod verir ki başka istihbaratçılar bile çözemez.@Lefty ben gündemi sıkı takip ederim, siyaseti de severim. oradan atılan tweeti ciddiye aldığımı mı zannediliyorsun da sürekli etiketliyorsun? ben genel yorum yapıyorum. canan, sezgin gibi görev elemanları... bunların atatürk'ün kurduğu partide işleri yok. atatürkçü olduğunu her fırsatta dile getirip de atatürk'ün partisinde şunların peşinden gidenlere şunları savunanlara da bir şey diyemiyorum.
yeni akit, takvim, sabah diyerek klasik muhabbetinizi yaptığınız için cevap verme gereği bile duymadım. akp'lisin yani diye de devam ettirebilirdin konuyu. beklerdim. ben şahıs üzerinde yorum yapıyorum. tweeti beni ilgilendirmiyor. belgelerde öyle geçtiği için tr705 deyip geçiyoruz. kod adı o olmaz başka bir şey olur, inan o kısım o kadar önemli değil. o işin muhabbeti. ajanlık majanlık film işi olaylar. bize yakın, bize hizmet edebilecek kullan at isimler olarak bakıyorum o isimlere. bugün görüyoruz mülteciler konusunda medya kuruluşları, gazeteciler fonlanıyor, böyle mevkilerdeki şahısların satın alınıp, birilerine hizmet etmeyeceğini, istedikleri gibi istedikleri yeri dizayn etmeyeceklerini mi düşünüyorsun. öfkeli miyim, evet öfkeliyim. öfkemin nedeni de belli zaten.Ciddiye almadıysan niye "TR705 kodlu" diye yorum yazma ihtiyacı hissettin? CIA birine kod verecek olsa başına TR yazar mı? Öyle bir kod verir ki başka istihbaratçılar bile çözemez.
Sen benden alıntı yaptığın için etiketledim, cevap verdim. Bu öfke niye @Plesk? Herkes seninle aynı görüşte olmak zorunda değil ki...
Forumda kime AKP'lisin dediğimi gördün şu ana kadar? Ayrıca AKP'li de olabilir. İddianın kaynağını vurgulamak için o gazeteleri saydım. Senin muhalif tarafta olduğunu biliyorum ve niye böyle bir iddiam olsun ki?yeni akit, takvim, sabah diyerek klasik muhabbetinizi yaptığınız için cevap verme gereği bile duymadım. akp'lisin yani diye de devam ettirebilirdin konuyu. beklerdim. ben şahıs üzerinde yorum yapıyorum. tweeti beni ilgilendirmiyor. belgelerde öyle geçtiği için tr705 deyip geçiyoruz. kod adı o olmaz başka bir şey olur, inan o kısım o kadar önemli değil. o işin muhabbeti. ajanlık majanlık film işi olaylar. bize yakın, bize hizmet edebilecek kullan at isimler olarak bakıyorum o isimlere. bugün görüyoruz mülteciler konusunda medya kuruluşları, gazeteciler fonlanıyor, böyle mevkilerdeki şahısların satın alınıp, birilerine hizmet etmeyeceğini, istedikleri gibi istedikleri yeri dizayn etmeyeceklerini mi düşünüyorsun. öfkeli miyim, evet öfkeliyim. öfkemin nedeni de belli zaten.
Kusura bakma ama eski Türkiye daha iyiydi diyorsun nesine inanmamı bekliyorsun kendi alım gücün üzerinden değerlendiriyorsun hoş bu ülkede durumu iyi olan hep solcular olası bir kriz etkilemiyor onları pek fazla@ibadeath
Çare Babacan diyordun... Benim yazdıklarıma inanmıyorsan, Babacan'ın yukarıdaki yazısına kulak ver.
Yahu insanlar asgari ücretle rahat yaşayabiliyordu diyorum, sağ ve sol ile ne ilgisi var bunun?Kusura bakma ama eski Türkiye daha iyiydi diyorsun nesine inanmamı bekliyorsun kendi alım gücün üzerinden değerlendiriyorsun hoş bu ülkede durumu iyi olan hep solcular olası bir kriz etkilemiyor onları pek fazla
Ya attığım videoyu izle o rahatlık mı? Sen kendi rahatlığından bahsediyorsun kusura bakma daYahu insanlar asgari ücretle rahat yaşayabiliyordu diyorum, sağ ve sol ile ne ilgisi var bunun?
Sen Babacan'ın yazsını iyice oku lütfen.
Kinâye mi bu yoksa ciddi misin?Muhalefeti hiç olmadığı kadar birlik içinde görüyorum.
Kinâye mi bu yoksa ciddi misin?![]()