Birinin bana aşık olduğunu nasıl anlarım?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
biri fark edeecek bir sorusa da adin söylemesem diye milletini ağizna bakar oldum ama bir yanında sus diyo sadece sus ama kalp ve beyin mi konuş diyo

Gülümsemesi ilgilenmesi yaptığı iş neticesinde normal, o ilgisi sizin hoşunuza gitmiş sanırım ondan dolayı kalbiniz beyniniz nasıl yorumlarsanız artık bu düşüncelere doğru kaymış. :)

Gülümsemesi ilgilenmesi yaptığı iş neticesinde normal, o ilgisi sizin hoşunuza gitmiş sanırım ondan dolayı kalbiniz beyniniz nasıl yorumlarsanız artık bu düşüncelere doğru kaymış. :)

buda olabilir o gülümü bana bir şey olyo zanderyormu ama olmayo :(

Anladım. Seni biraz rahatlatmak istemiştim. :)

Böylesi durumlarda, olayları akışına ve zamana bırakmak en doğrusu.

kusurma bakma sert oldu özür dileryormu
zaman ne kadar zaman gerek zaman sadece vakit kaybi geliyo bana ama ben çocuğu asla açma yani yapmama ende o yürek yok.

Arsunun dediği gibi akışına bırak ilgini görse yada sevdiğini söylesen sanmıyorum kabul etmeyeceğini biz erkekler o konuda biraz şu düşünce var gibi gibi boşa gitmesin yada acaba olur mu vs. gibi durum olması % 80lerde karşı cinsler gibi ince eğirip sık dokumuyoruz o konuda pek açılmasına açılırsın ama huy karakter vs nasıl sen bileceksin hatta açılma yada belli etme olayını ona göre yapmanı tavsiye ederim en azından gelecek açısından daha sağlıklı bir birlikteliğe yol almış olursunuz dediğin umduğun gibi bi düşünceye sahipsen tabi.

Arsunun dediği gibi akışına bırak ilgini görse yada sevdiğini söylesen sanmıyorum kabul etmeyeceğini biz erkekler o konuda biraz şu düşünce var gibi gibi boşa gitmesin yada acaba olur mu vs. gibi durum olması % 80lerde karşı cinsler gibi ince eğirip sık dokumuyoruz o konuda pek açılmasına açılırsın ama huy karakter vs nasıl sen bileceksin hatta açılma yada belli etme olayını ona göre yapmanı tavsiye ederim en azından gelecek açısından daha sağlıklı bir birlikteliğe yol almış olursunuz dediğin umduğun gibi bi düşünceye sahipsen tabi.

ne yapma gerek göremesi ben gittim de söylemem yapmama heyecan da ölür kalp dur gerçekten

O zaman akışına bırakacaksın zaman herşeyin ilacı :)
öyle bir ilgisi varsa eğer zaten zamanla olacaktır kendine hakim olup zamana bırak derim

Delikanlılık ve Delikanlılıkla Meme İlişkisi adlı kitabımın 14. sayfasında da belirttiğim gibi;​
Delikanlı adam ortada fol yok yumurta yokken öyle hemen sevdiğinin memelerine bakmaz. Ama tabii gelişen bir süreç sonrası bakıp hatta elleyebilir de, ay adama da biraz avans verin yani tövbe tövbe taş mı kemirsin bu adamlar?​
He ne diyordum, işte bu 1 kraterdir.​
naif duygular beslediği kadının memelerine bakmayan adam = delikanlı mazlum sevgili = adam gibi adam

taş mı kemirsin bu adamlar?

Sormayi dene , güzel fikir

herkes bana aşık. saten

YaW MoruQ O zaten olacak yawwwww ne saten i damn..

Geri