Birinin bana aşık olduğunu nasıl anlarım?

Konu sahibi son olarak 11 gün önce görüldü
ben aşkmi yok yalan da sevmek gibi mi ben spor da birisinide hoşyormu galiba şöyle ki çocuk orada çalişyor ben ne zaman gittisem güler yüzülü karşiyo ortak müziklerden falan hoşlayorsunuz gibi ama onu görmede kalp mi çarşmasim gerekmez mi yani aşki olaca öyle olmaz mi bende sadece onu yaptidi gibi gülüyormu o kadar ama o bende hiç sevmiyor yani aşk anlama da ben sence aşki mi yoksa kendimi kandiryormu...

Sadece gülüyorsa çok şey etmemek lazım belki güleryüzlü bir personeldir

Her gülenden çıkarım yapmamak gerek Bardak haklı

hizmet sektöründe işletme sahipleri müşterilerine daima sıcak ve içtenlikle yaklaşmalıdır ki müşteri aldığı hizmetten memnun kalabilsin. sizi etkilemek isteyen bir erkek bulunduğunuz ortam gereği kaslı ve terli vücudundaki o bol atletini çıkararak bir şeyler yapardı, sizin şüphelendiğiniz erkek gülümsüyormuş.

Gülmek/gülümsemek zorunda; yoksa, kapıyı gösterirler. :)

Ya boşver aşk meşk işlerini; ağrımayan başına iş mi alcan? :)

hizmet sektöründe işletme sahipleri müşterilerine daima sıcak ve içtenlikle yaklaşmalıdır ki müşteri aldığı hizmetten memnun kalabilsin. sizi etkilemek isteyen bir erkek bulunduğunuz ortam gereği kaslı ve terli vücudundaki o bol atletini çıkararak bir şeyler yapardı, sizin şüphelendiğiniz erkek gülümsüyormuş.

ben onu her görüde böyle birşeyler olyo zanyormu ama olmyo galiba dimi beni kendin şahis gene :s:

ben onu aşk değilsem neden her dakika onu düşünyormu bu çok saçma değil mi .

@makres Spor çıkışı bir şey yapalım demiyorsa boşver:D

Geri