Birinin bana aşık olduğunu nasıl anlarım?

Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
Zırt pırt bakışlarını yakalarsın bunun için zamanında lisede cok bakaan bir cocuga bakmasın rahatsız oluyorum haberi yollamışlığım var sinir bozucu irite oluyorum biri cok bakınca bakmayın!

Çiftleşme dansı yapacaktır.

ikişer lahmacun isteyip kendi lahmacunun bir tanesinin yarısını yeşillik sarıp bana verdiğinde... bir de lahmacuna limon sıkmadığımı fark edip sen zaten sıkmıyorsun bunları alabilir miyim dediğinde... net aşık ya.

ikişer lahmacun isteyip kendi lahmacunun bir tanesinin yarısını yeşillik sarıp bana verdiğinde... bir de lahmacuna limon sıkmadığımı fark edip sen zaten sıkmıyorsun bunları alabilir miyim dediğinde... net aşık ya.
Masaya yumruğunu vurduğunda da olabilir:D

ben aşkmi yok yalan da sevmek gibi mi ben spor da birisinide hoşyormu galiba şöyle ki çocuk orada çalişyor ben ne zaman gittisem güler yüzülü karşiyo ortak müziklerden falan hoşlayorsunuz gibi ama onu görmede kalp mi çarşmasim gerekmez mi yani aşki olaca öyle olmaz mi bende sadece onu yaptidi gibi gülüyormu o kadar ama o bende hiç sevmiyor yani aşk anlama da ben sence aşki mi yoksa kendimi kandiryormu...

onu bilmem ama sen fena dağıtmışsın, kurduğun cümleden hiç bir şey anlamadım. anlamsız olan şey zaten aşk'tır. geçmiş olsun . :o

karnım açken bana katlanabilen insanın sevgisinden zerre şüphe etmem, ben bile kendimi çekemiyorum

Ya bana aşık olmayacaklarda kime olacaklar allasen ya. hhehe

Geri