Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kaslı olmaz ömenli değil benim hissiler gerçek mi yoksa yalan mi benim ilgilimi bu şimdilik
Senin duygular muhtemelen mevsimsel; bir iki aya kalmaz, hiç bir şeyciğin kalmaz.![]()
Bak son kez söylüyorum; aşık olma, kilo alırsın. :asd:
Gülümsemesi ilgilenmesi yaptığı iş neticesinde normal, o ilgisi sizin hoşunuza gitmiş sanırım ondan dolayı kalbiniz beyniniz nasıl yorumlarsanız artık bu düşüncelere doğru kaymış.![]()
şaka yapmiyim lüften ben çok kötüyüm yani her an bir şey yapma geliyo ama bir şey beni engelyo
Anladım. Seni biraz rahatlatmak istemiştim.
Böylesi durumlarda, olayları akışına ve zamana bırakmak en doğrusu.
Arsunun dediği gibi akışına bırak ilgini görse yada sevdiğini söylesen sanmıyorum kabul etmeyeceğini biz erkekler o konuda biraz şu düşünce var gibi gibi boşa gitmesin yada acaba olur mu vs. gibi durum olması % 80lerde karşı cinsler gibi ince eğirip sık dokumuyoruz o konuda pek açılmasına açılırsın ama huy karakter vs nasıl sen bileceksin hatta açılma yada belli etme olayını ona göre yapmanı tavsiye ederim en azından gelecek açısından daha sağlıklı bir birlikteliğe yol almış olursunuz dediğin umduğun gibi bi düşünceye sahipsen tabi.
O zaman akışına bırakacaksın zaman herşeyin ilacı
öyle bir ilgisi varsa eğer zaten zamanla olacaktır kendine hakim olup zamana bırak derim