bankalar ile çok iyi dostum...... zor zamanlarımda beni hiç kampanyasız ve parasız bırakmadılar...... haklarını ödeyemem..... yine böyle bankalardan biri telefonumu çaldı..... oggy bey kredi kartınızın olmadığını görüyorum, şayet şu kartımızı alırsanız 1000 tllik puan avantajından faydalanacaksınız dedi..... 1000tl puan...... hem de hiçbir şey yapmadan...... dedim, tabii seve seve alırım kartınızı...... kartı teslim aldım..... 1 gün, 2 gün, 3 gün derken puan falan yok ortada..... müşteri temsilcisine ulaşıp durumu bildirdim..... oggy bey, ancak 10 bin tllik harcama yaparsanız puanınız kartınıza yatırılır dedi...... 10 bin tlyi ben çatır çatır elbet harcardım ama şu var ki geri nasıl öderdim...... kandırılmıştım, kartı üzerime yapan temsilcinin aldığı komisyon yanına kar kalmıştı...... hemen bir kriz planı hazırladım, alternatifleri değerlendirdim....... kredi kartı ile bakiye yüklenebilen ön yüklemeli kartlar aklıma geldi..... hemen kredi kartımı elime aldım ve deneme amaçlı ön yüklemeli kartıma 10 bin tllik bir bakiye yükledim, sonuçta bir harcamaydı değil mi...... ve vola! 1000 tllik puan kartıma tanımlandı...... ancak fırsatı daha fazla fırsata çevirebilirdim...... ön yüklemeli kartıma yüklediğim 10 bin tlyi hemen günlük faizlenen bir başka banka hesabıma transfer ettim...... kredi kartının ekstre günü gelene kadar 10 bin tl orada faizlenirken ben de 1000 tl puanımın tadını çıkardım....... bi şey bedavaysa ürün sizsiniz, yeter ki o ürünü geri satmayı bilin...... ;)))))))