Bir yolsuzluk hikayeni anlat

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Bir gün hatalı solladım ve karşıdan birden Polis aracı çıktı. El salladım bastım gittim. Aynaya baktım ne yapıyorlar diye. Bir de ne göreyim, bir Polis aracı da arkamdaymış. Düştüler peşime, durdum. Ruhsat ehliyet istediler, verdim. Bana öyle bir rakam söylediler ki, düşünmeye başladım. Üzerimde yoktu o kadar. İlk Trafik cezam, sordum bunu sanradan ödeyebilitrmiyim? Dediler, sen bizi görürsen bir güzellik yaparız. Rüşvet vermeyi asla kabul edemem, ama parasal olarak götü günüme geldi. Mecburen kabul ettim, yalnız durum baya bir tuhaf geldi bana. Bana bir Banka hesabı verdiler ve havale göndermemi istediler. Bu konuyu baya bi düşündüm. Bir de beni izlediler bankadan çıkana kadar. Muhtemelen bir borçlarını yada zararlarını ödettiler.

Pazar günü cepte Şoktan bazı ürünler sipariş verdim misafir vardı neyse beklerken ağaç oldum aradım tamam yolda dediler.
17 de verdiğim sipariş 19 sularında geldi ama ben 3 ürün sipariş etmiştim bunlar ne bulduysa koymuşlar :=)
1 koli yumurta, kızılay soda, çikolata filan neyse annem almış tabi bizim diye :=)
bu kez benim olmayan ürünleri getiren çocuğu yetişmeye çalışmaktan markete kadar gitmiş oldum:(

AAAA bak şimdi aklıma geldi :=) bunu iade etmedim amaaaa ...
Finansbank iş yeri geze geze hesap açtırıyor kız bana ısrarla hesap açalım lütfen prim kazanacağım kullanmasanız da olur dedi. O an duygusal moddaydım sanırım tamam dedim. Kız hesabı açtı ben kartı aldığım gibi direk kesip attım şifre filan almadım.
Neyse 2 ay sonra bana bir mesaj geldi !.... ekstreniz kesilmiştir borcunuz 1974 TL filan.. . Aradım dedim daha kartı açmamışım etmemişim nedir bu borç?
tabi ben emin olduğumdan kartı açmadığımdan itiraz ettim... itirazımı aldılar dönüş yapacağız dediler.
Sonra bunlar bana geri döndü. sanal kartınızdan getir , yemeksepeti filan harcamalar olmuş, Anlatamıyorum galiba dedim ben kartı hiç kullanmadım mobil bankacılık dahil.
Bunlar benim haberim olmadan bana sanal kart oluşturduklarını anlayınca benim de şifre dahi almadığım ortaya çıkınca kendilerini şikayet etmeyeyim diye o borçları sildiler:=)

@Hatem in yazısını okuyunca aklıma geldi.
Bir ara Otel'de kalıyordum. Garson arkadaş akşam yemeklerinde söylemediğim içeceği getiriyor, sonra da, yanlış mı oldu abi? diyerek geri götürüyor. Ben de bazen, ona iş çıkarmayım diye kabul ediyorum. Bir kaç kez bana, sipariş vermediysen içmek zorunda değilsin abi, demişti. Sonradan bir başkasından öğrendim, yanlış siparişleri tekrar geri dökemedikleri için dökülüyormuş. Onlar da zaten dökülecek diye kendileri içiyormuş. Hava da sıcak, kendilerine yazılmaması için böyle bir numara düşünmüşler.

Tek yolsuzlugum bazi oyunlarda loot kasmamak icin glitch yapmak o kadar

Bana fazla para verdiklerinde kasiyerlere iade ediyorum. Ben rahat uyuyamam ya alsam gitsem.

babamın telefonunda ki banka hesabından kendi banka hesabıma küçük miktarlarda para atıyorum farketmiyor ya da farkediyor belli etmiyor bilmiyorum

Lise 1 zamanları…. Okulun bahçesinde devasa ceviz ağaçları olurdu, kargalar o cevizleri toplar yüksekten yere bırakıp kırar ve kırdıktan sonra da aşağı inip yerlerdi. biz de işte o cevizleri atar atmaz, kargalar inişe geçmeden çalardık sgdhjdjd
Büyük çaplı olanları sonra yazarım aklıma geldikçe :d
kargaların intikamı kötü olurmuş….. saldırmadılar mı :m

Yok ama şöyle güzel bir hikayem olsun ister miydim evet yolsuzluk bile yapmıyorum lanet gelsin..

Finansbank'a şirket kredisini yatırmaya gittim verdiğim para tamdı kadın bana 1400 TL geri çevirdi .Ben şoka girdim o an emin misiniz bana para vermemeniz gerekiyor .
Finansbankı oldum olası sevmem kapıya kadar yöneldim içim rahat etmedi. Tekrar gişeye yöneldim , siz benden eksik aldınız sizden mi bankadan mi kesilecek gün sonunda diye tekrar sordum.
Hanımefendi benden kesiliyor ama size paranızı tam verdim diye bir daha yükseldi bana. Sinirlendim ama içim rahat etmiyor çünkü açık verecek deli :=) .Dedim kasanızı yapma şansınız var mi bir daha gelmeyeceğim bankaya çünkü ... Of pof yaptı kasasını yaptı 1400 TL açık vardı kasasında dsjmfkdlkfld:D

Finansbank hikayelerim bitmeyecek sanırım:D

@Hatem gel nasıl oldu anlat bize Erşan hikayesini Ssjssj

Geri