Bir yolsuzluk hikayeni anlat

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
2015te ayvalıkta bi otelde çalışırken lüks arabaları otelin önüne çekiyoduk, diğerlerini sıcaktan cayır cayır yanan otoparka götürüyoduk...... misafirlerden biri cimerden turizm bakanlığına fotolu motolu şikayet etmişti..... tamamen tesadüf diyerek savunma vermiştik...... ne var kardeşim adamın gıcır gıcır ferrarisi dururken senin egeanı mı çekicez oraya.......

2015te ayvalıkta bi otelde çalışırken lüks arabaları otelin önüne çekiyoduk, diğerlerini sıcaktan cayır cayır yanan otoparka götürüyoduk...... misafirlerden biri cimerden turizm bakanlığına fotolu motolu şikayet etmişti..... tamamen tesadüf diyerek savunma vermiştik...... ne var kardeşim adamın gıcır gıcır ferrarisi dururken senin egeanı mı çekicez oraya.......
Sende hükümet kafasi potansiyeli var.
Layk verdim..
Böyle aciksözlülügüne.

konunun konsepti bu...... hadi süreyya sende de vardır bir şeyler...... bugün anlatmazsan ne zaman anlatıcan......

Kücükken,Okulda siranin altina sakiz yapistirip, şu su yapti diye üstüne atiyorduk.

Büyük seyleri sonra anlatirim.

pandemi başında online olarak lc waikiki’den pijama almıştık arkadaşla birkaç tane. aldığımız dönemle mağazaların kapanması, kargo operasyonlarının aksaması çakışınca tabii bizim pijamalar 1.5 ay falan ortada yoktu. sürekli arayıp darlıyordum insanları, gönderemeyecek durumdaysanız iptal edelim diye. yok gönderebiliriz vırt zırt diyorlar ama herhangi bir gelişme yok. sonra anlaşılıyor ki aras kargoya teslim edilmiş ürünler. peki dedim bekledim yine gelmiyor… bir daha aradım iptal etmek istiyorum diye, bu arada onlar da beni arıyor, boş değiller… son konuşmamızda siparişim iptal edildi, paramı da iade ettiler ve birkaç gün sonra kargo geldi. ne lc waikiki’ye haber verdim ne de aras’a yok alamam dedim… paramı da aldığım için paramla rezil de olmadım oh. zaten lc waikiki’den para vererek alınacak şeylerin sayısı çok azdır, müstehak… lgbt renklerinden ürün üretmeyiz diye zırlamaya devam… gökkuşağı gibi bi yolsuzluk hikayem renk renk <3

liseye gidiyordum, o zamanlar otobüslere kağıt bilet atılıyordu bir bilet alıp ortadan ikiye yırtıyordum, katlayınca bütün kağıt gibi görünüyordu. bi parçasını giderken bi parçasını dönerken atıyordum.

yine lise hikayem.
o zamanlar aylık abonman için mavi kart çıkmıştı, her ay yenileneceği zaman kartın üzerine yaldızlı yeni bir bandrol yapıştırılıyordu. ve bir şey keşfettim mavi kart bandrolleri her ay, 3 ay önceki öğrenci pasosuna yapıştırılan aylık bandrolle aynıydı. yani 3 ay geriden gidiyordu mavi kart bandrolü.
öğrenci olmama rağmen mavi kart aldım, ve arkadaşların öğrenci pasosundaki eski bandrolünü özenle söküp mavi kartıma yapıştırıyordum, okul bitmeye 1 ay kalasıya kadar öyle bedava gittim geldim sonra akbil çıktı mertlik bozuldu.

atari salonlarında kutu kolaların kapaklarından jeton yapıp saatlerce oyun oynamayan da ne bileyim..........

pandemi başında online olarak lc waikiki’den pijama almıştık arkadaşla birkaç tane. aldığımız dönemle mağazaların kapanması, kargo operasyonlarının aksaması çakışınca tabii bizim pijamalar 1.5 ay falan ortada yoktu. sürekli arayıp darlıyordum insanları, gönderemeyecek durumdaysanız iptal edelim diye. yok gönderebiliriz vırt zırt diyorlar ama herhangi bir gelişme yok. sonra anlaşılıyor ki aras kargoya teslim edilmiş ürünler. peki dedim bekledim yine gelmiyor… bir daha aradım iptal etmek istiyorum diye, bu arada onlar da beni arıyor, boş değiller… son konuşmamızda siparişim iptal edildi, paramı da iade ettiler ve birkaç gün sonra kargo geldi. ne lc waikiki’ye haber verdim ne de aras’a yok alamam dedim… paramı da aldığım için paramla rezil de olmadım oh. zaten lc waikiki’den para vererek alınacak şeylerin sayısı çok azdır, müstehak… lgbt renklerinden ürün üretmeyiz diye zırlamaya devam… gökkuşağı gibi bi yolsuzluk hikayem renk renk <3
ashdjslal melo yolsuzlukta bile kalp kalbe olur mu ya...... <3333 benzer hikayeden bende de var..... asjsjskak mağdur gittigidiyor..... bunlarda süper üye gibi bir şey vardı, ben de süper üyeydim böyle üyeler bi şey iade edince ürün satıcıya ulaşmadan para direkt iade oluyordu...... 2 gün sonra hem param hem de kargom geldi adjskslalal bi 15 gün kadar bekledim, baktım ses çıkmıyor dedim oggy hayırlı olsun güle güle kullan :emoji_angel:

Bir tane de ifade vermeye gittiğim var da onu yazamam……

• Kahkaha
Tepkiler: W
Bankada sıra beklerken boş numaralar denk geliyordu. Yani numara alınmış ama müşsteri gitmiş. İşte burada ben devreye giriyordum. Hızlıca etrafı süzüyordum ve gişeye hareketlenen biri olmadığını hissettiğim anda yalandan kağıdıma bakarak gişeye yöneliyordum..

1 sene supurgeyi kullanip iade edip ustune para almisligim var...

Ama en buyuk yolsuzlugum Alman lottosunda calismak oldu, yolsuzlugu anlamam 6 ayimi aldi. Sonra kendim ciktim :d

ufak tefek şeyler dışında büyük oynayanları bekliyorum. yazın.

Geri