W
Elmas Üye
Herkes ne tatli bu aksam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne yaptın Plesk ne kadar büyük olabilir ki, seçim gecesi muharrem incenin oylarını falan mı çaldınbence şöyle yapalım. benim hikayeyi öğrenmek için seninkiyle başlayalım. hadi.
benim hikayede bolca illegal işler var; evrakta sahtecilik, kul hakkına girmecilik ne ararsan..... şimdi ilk ben anlatırsam, beni evden alırırsın, hoş olmaz.sldkfj kendimi garantiye almam için, senin anlatman lazım ilk olarak....bence şöyle yapalım. benim hikayeyi öğrenmek için seninkiyle başlayalım. hadi.
beni evden alsalar iyi yedi sülalemi alırlar : /benim hikayede bolca illegal işler var; evrakta sahtecilik, kul hakkına girmecilik ne ararsan..... şimdi ilk ben anlatırsam, beni evden alırırsın, hoş olmaz.sldkfj kendimi garantiye almam için, senin anlatman lazım ilk olarak....
Tukurdun demi garsonken..Yolsuzluk değil ama gittiğiniz mekanlarda yediğiniz içtiğiniz şeylerin içinde ne olduğunu bilmek istiyorsanız garsonları kızdırmayın.