Marla
Elmas Üye
ajsnxj etmedim deseydin şaşırırdım yılancımbeni tanıdığın için bunun cevabını yazmaya gerek duymuyorum .d.d.d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ajsnxj etmedim deseydin şaşırırdım yılancımbeni tanıdığın için bunun cevabını yazmaya gerek duymuyorum .d.d.d
Ahmet Maranki (kendisiyle oturup sohbet ettikten sonra bir yakınım için bitkisel hemoroid ilaç reçetesi yazdırdım)Otelcilik sektöründe olduğum için çok fazla birebir temas ettiğim ünlüler oldu.
İletişime girdiğim ünlüler,
Onur Akın
Sertap Erener
Bülent İnal
Tuğba Ekinci
Can Yılmaz
Zafer Algöz
Müjde Ar (kendisinden azar yemişliğim var)
Seda Sayan
İbrahim Erkal (vefatından üç ay önce:/ )
Mustafa Karataş
Armağan Çağlayan (kendisinin bir sırrını biliyorum)
Sera Tokdemir
Nebil Evren
Hidayet Türkoğlu
Melih Mahmutoğlu
Deniz Uğur
Songül Öden
Hıncal Uluç
Uğur Meleke
Ümit Özat
Şansal Büyüka
Bülent Arınç
Deniz Baykal
Devlet Bahçeli
Metin Metiner (AKP MV olduktan sonra) - Kendisine yokuş yaptığım için sözde koruma polisi adımı soyadımı alıp sürdürecekti .d
Ziya Selçuk
Nez
Ali Taran
Ayşe Özyılmazel
Yeşim Salkım
Hakan Eratik
Sinan Tuzcu
Ferhat Göçer
Ömür Gedik
Bade İşçil (Genel müdürümüzü arayıp tavrımdan dolayı şikayet etmişti)
Gülşen
Tarkan
Eva Herzigova
Tanıştığım ve aynı masada sohbet etme imkanı bulduğum ünlüler
Kerem Alışık (30 akşam)
Mustafa Ceceli (2 akşam)
Burcu Esmersoy (2 akşam)
Reha Muhtar (Asistanıyla flörtleştim)
Mustafa Denizli (3 ay patronumdu)
İbrahim Toraman (arabasını iki sabah kullanmak zorunda kalmıştım)
Serdar Ortaç (sarhoş olduğu için odasına kadar taşımak zorunda kaldım)
Nilay Dorsa (Beni dansa kaldırdı)
Jehan Barbur (Rakı içerken eşlik etme ve beraber fotoğrafımın olduğu tek ünlü o zamanlar aşık olduğum kız onu dinliyor diye)
Şimdilik ilk etapta aklıma gelenler bunlar sanırım... daha sakin kafayla listeyi uzatabilirim ve boş zamanım olduğunda sohbet ettiğim masalardaki anıları da yazarım inşallah
için öyle böyle diyorlar var mı sezdiğinDevlet Bahçeli
ben gördüğümde 2005 ya da 2006 senesiydi. Odasına eşyalarını götürdüm. Sadece selamlaşma diyalogumuz oldu. Öyle bir şey sezmedim.için öyle böyle diyorlar var mı sezdiğin
şeyler çekinme söyle