Anna Karenina
Elmas Üye
Kalp yolluyorum sana...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Leman Sam'ın "Kıyamam Sana" şarkısını dinlemeyeniniz yoktur sanırım. Bu şarkıyı bir aşk şarkısı sanıyorsunuz değil mi? Hayır değil. Söz yazarı Karaköy Genelevi'nde çalışan meçhul bir kadın. Bir gün beklemediği anda hamile olduğunu öğrenir.
Bulunduğu ortamı ve şartları düşününce bebeğinden vazgeçmekten başka çaresi yoktur. Evlatlık vermeye karar verir ve bu sözleri yavrusuyla beraber olduğu o son gece yazar. Çaresiz bir annenin kaleme aldığı Leman Sam'ın bestelediği bu şarkının sözleri şöyle;
Bir gün anlayacaksın
Neden sessizce gittiğimi
Senden vazgeçmek uğruna
Nasıl bir savaş verdiğimi
Mevsim kış olur hani
Bir yudum güneş bulamazsın
Sonsuz uçurumlardaki
Çiçeklere dokunamazsın
Her sabah bir sayfa daha
Eksilip gidiyor ömrümden
Gönlümün yıkıntılarında
www.ircforumlari.com.tr
Ya ibretlik hikayeler diyince ben cuma gunu yaptigim ibretlikleri diyorsun sandim yani mis gibi konumu ibretlik yaptin ya helal olsun Xerath, malum konu burada ;
![]()
Hadi bakalim..
Baslik bulamadigimdan, uzun sure bu konuyu acamadim. Kararsiz kalislarim yuzunden, yazmayi dusundugum ve erteledigim bu konuyu bugun ''hadi bakalim'' diyerek aciyorum. Ben her sarkinin bir hikayesi, bir ruhu yansittigina inanirim. Donemin olaylari o sarkiya yansir ve o gunun sartlariyla bir klip...www.ircforumlari.com.tr
@W o fotoğrafın hikayesi diye konun vardı ya bence onu diyor
Burayı rezerve ediyorum o haldeİbretlik hikayeler dediğimde bulamadın. Birde beni başına çorap örmekle suçladın. Bütün forum benim ne kadar sessiz ve kendi halimde olduğumu bilir. Hangi kötü olayda adım geçmiş olabilir?
Destek çıkmak yerine sende benim gibi bir şarkı ve hikaye paylaşsan güzel olmaz mı?
Konu sahibi seni kınadığını söylememi istedi.