Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi?

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahh Sendrom hanimcim....
Levent Yüksel'in sever misiniz?? Cok guzel bir sesi var adamin.. dinlettiriyor kendini... size armaganim olsun...
Simdi sigarami yakip balkona gecicem... yerdeki fayanslara bakip,,, bu sarkiyla hayallere dalicam.... siz de haliya odaklanin... ya da duvarin bir noktasina... olmadi ayaklariniza... fayanslara bakip, paris de kendini gormek nedir bilemezler... mühüm olan bakmak degil, gorebilmek efendim... tşk.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Günlüklere yazınca sahibine ayıp oluyor gibi düşünüyorum hep mesela ben açsam kimse yazmasın derim ahaha ama burası selam bi şarkı fıttırıp gidiyorum konusu olmuş da ya na ma dım. Seçimler zaten kalp kalp.
O zaman bir Cem baba bey gelsin benden de sizlere.

Anna Karenina hanımcığım, sevilmez mi? Hastasıyız Levent bey'in ayrıca çokta sevdiğim bir şarkısını eklemişsiniz. <3
Ben de o dalıp gitme işini annemin süs diye iliştirdiği minik çalı süpürgesiyle yapıyorum. Birlikte bakıyor olsak eminim aynı şeyleri göreceğiz de. Asıl ben tşk.

Melodram, bacikom çok iyi etmişim böyle bir günlük açmakla. Müthiş kişiler, müthiş şarkılar bırakıyor. <3

Bu da benden size küçük kurbağalarım :

Düşen bir yaprak gorursen beni hatirla demistinn... biliyorsun seni benn sonbaharda sevmiştim... Ahh nasil romantik... sarkinin vermis oldugu duygusallikta bile bir hafiflik var.. seni aninda Hulya kocyigide bagliyor... müslum dinleyip bergene baglandigimizda butun organlar fazlalikmis gibi geliyor... en agirida kalbin oluyor... sanki bir masa basinda bitmis bir vaziyette oturuyorsun... masanin uzeri dolu icki siseleriyle... hepsini son damlasina kadar icmissin, siseler devrilmiş... sen de devrilmissin... hayır bu modun yükünü hergun nasil tasiyabiliriz ki? bize de yazik ya... yoo yoo ben bugun hulya kocyigidim.. sen de Filiz akin ol...

Ben salincakta sallanmayi cok severim sendrom hanimcim.. boyle sarkilar esliginde ayri bir severim.. cimlerde uzanmayi.. hayal dunyasinda yasamayi... cunku o an hersey benim istedigim gibi... size de tavsiye ederim. ama fazla kaptirmayin...

LRZivX.jpg

Sanki cinayete kurban gitmisim gibi bir sansur uyguladim kendime.. kararttim yuzumu... guzelligimin isigi sizin gozlerinizi karartmasin diye, kurban ettim kendimi.skjh

Görüşmek uzere Stockholm Sendromu hanimcim.. Dusen o yapraklar kadar hatirlanmaniz dilegiyle efendim....

yine buraya şarkı atasım geldi, bence bir tribe girilecekse megastar bir trip olmalı ve megastarla girmeliyiz.
hayranı olduğumuz sanatçıyla evlenemeyişimize kalksın ıhlamurlarımız.
dööönmeeedi unutttuu beeeni dırırırırıımmmmm ne aradıı ne sooorduuu drırırırırı vefaaasssııızzz uyutttuuu beeeniii dırırırırırııımmnınınınınıyyyyy

Anna Karenina hanımcığım, salıncakta sallamasını bende severim fakat yüzünüzü 3. sayfa haberlerindeki gibi gizlemiş olmanıza rağmen sizi öyle bir sallama isteği uyandı ki içimde anlatamam.
Size çok sevdiğim bir şarkı bırakıyorum buraya. Lütfen kulaklıkla dinleyiniz. Gözünüzü kapattığınızda sizi sallıyor olacağım. <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri