Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İzmirli miymişim? Tşkler. :dAllan izmirlisi çıkmış "seksoloji uzmanı halleder" diyor. Arkadaşım, ben MHRS üzerinden Paşabahçe devlet hastanesi dahiliye randevusu alamıyorum. O da zaten lansor yazıp yolluyor. Seksologu nerden bulacak bu insanlar? Herşeyi doktordan beklemeyin. Geleneksel yolla tedavi edilir bu.
Biçilmiş kaftansınız hocam SjsjsjAy bilmem yapabilir miyim acabaheyecanlandım birden
Şey olabilir mi, kaynak makinesi alternatifiBişey sorabilir miyim @climax
Sen o düzeneğin resmini ne diye arattın da buldun ha, çok merak ettim.
Bu kadın Türkiye de olsa çok mutlu olurdu ilişki bakımından. Sjsjsjsj
Gülerken altınıza yapma huyunuz var sanırım. Bebek bezi öneririm. Sağlam hissedersiniz SjssjHahahabokhahaha çok komik aynen hahahabokhahahshs
Müslüman olsa abdest almaktan derisi soyulurdu garibin.kadın, cinsel hayatının tr'de bir forum sitesinde konuşulacağını hiç düşünmüş müdür
Çok net bişey yazacağım "iticisiniz" bir daha karşılaşmamak dileği ile esen kalın.Bence stand up’ınızı başka kumda yapın. Harcanırsınız matmazel. Bunu iyi niyetle söylediğime emin olabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 40183