Bir seks bağımlısı anlatıyor: Günde 5 kez bile yetmiyordu

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sexology doktorları bu sorunu çözebiliyor. Burda utanılacak birşey yok. İnsanız sonuçta. Kimi kadınlar da başım ağrıyor'la geçiyorlar yıllarını. Bu da normal. Demek ki her iki tarafın da bir takım hormon dengesizliği sorunları var.

• Beğen
Tepkiler: ne
konu öyle bir hale gelmiş ki pleskin sözüyle. birazdan climax pelerinini giyip doktorlugunu başka alanlarda sergileyecek gibi.

• Beğen
Allan izmirlisi çıkmış "seksoloji uzmanı halleder" diyor. Arkadaşım, ben MHRS üzerinden Paşabahçe devlet hastanesi dahiliye randevusu alamıyorum. O da zaten lansor yazıp yolluyor. Seksologu nerden bulacak bu insanlar? Herşeyi doktordan beklemeyin. Geleneksel yolla tedavi edilir bu.

trde olsa çok mutlu olurdu kısmına katılmak isterdim fekat üzülerek katılamıyorum. burdaki erkekler kendilerini sex machine olarak gösterdiği için cinsel hayatı olmayan kadınların böyle algılaması normal. ama keşke sandığın gibi olsa serçe kfkj

• Beğen
Tamam. Süre konusunda listenin diplerindeyiz. Ama arkadaşlar. Sayı olarak çıkarırız gibi geliyo ya. Ha? Yapamaz mıyız?

Allan izmirlisi çıkmış "seksoloji uzmanı halleder" diyor. Arkadaşım, ben MHRS üzerinden Paşabahçe devlet hastanesi dahiliye randevusu alamıyorum. O da zaten lansor yazıp yolluyor. Seksologu nerden bulacak bu insanlar? Herşeyi doktordan beklemeyin. Geleneksel yolla tedavi edilir bu.
Hocam içeriden mideye kadar uzanıyor diye mi lansor yazıyorlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri