Bir seks bağımlısı anlatıyor: Günde 5 kez bile yetmiyordu

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetici ye saran üye çok gördüm ama üyeye saran yönetici ilk defa görüyorum hayattaki şansım :D ve konu onluk hiç değilken Sjsjsjs
Bak güzel kardeşim. Benim maksadım sana sarmak veya kendime uğraş çıkarmak değil.
2018'in haberini gelip dalga geçercesine paylaşmanı hoş bulmadım, kişinin bundan utanıyorken senin gelip dalga geçmeni de hoş bulmadım ve bunu belirttim. Üzerine bir psikiyatristin konu hakkında yazdığı yazıdan bir alıntı yaparak neden böyle yazdığımı destekledim.

Sen bunun üzerine yok egon mu okşansın istiyosun bilmem ne yazarsan devamı elbette gelir yani.
Ne bekliyodun?

Bak güzel kardeşim. Benim maksadım sana sarmak veya kendime uğraş çıkarmak değil.
2018'in haberini gelip dalga geçercesine paylaşmanı hoş bulmadım, kişinin bundan utanıyorken senin gelip dalga geçmeni de hoş bulmadım ve bunu belirttim. Üzerine bir psikiyatristin konu hakkında yazdığı yazıdan bir alıntı yaparak neden böyle yazdığımı destekledim.

Sen bunun üzerine yok egon mu okşansın istiyosun bilmem ne yazarsan devamı elbette gelir yani.
Ne bekliyodun?
Pff Sjsjssj

milletin uckurundan dolayı da kavga etmekte ne bileyim.

• Beğen
Tepkiler: ne
Forumun libidosu yükselişte, konuya uygun resim bulayım hemen :D

• Beğen
Sigara bağımlısı, içki, uyuşturucu, kumar, .... bağımlısı ile karşılaştım ama seç bağımlısı ile asla karşılaşmadım. Bence bir hayal ürünü.

Yaklaşık 30 yıllık forumcuyum.
Zaman zaman ağır abi kimi zaman trol oldum.
Son dönem burada pandemi aşı falan birçok şey yazdım.
Küçük hikayeler kaleme aldım.
Sert muhalif yorumlarım oldu.

Ama en çok beğeni aldığım konu "bir sex bağımlısı"...

Bu utanç verici değil mi?

Sicak bir yaz gunuydu.. Ve o konu acildi...
Ve artik hic bir sey eskisi gibi olmayacakti...
Erkekler kaderlerine lanet ediyordu...
Kızlar bu ne **Spam/Adversiting** diyordu..

bu konuyu benim açtığımı düşünsenize.
abbaawwww.
bi an düşünemedim D:

Ne bekliyodun?
Bu arada gazeteye fotolu fulk isimli roportaj veren kadının utanmaktan daha çok hastalığına geçici çözümler aradığını düşünüyorum lol hahah .pp

• Beğen
Hayır tedavi olmuşsa niye üzülüyorsun : D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri