Bir seks bağımlısı anlatıyor: Günde 5 kez bile yetmiyordu

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günde 5 kez seks yapmak bile yetmiyordu bazen. Sabah uyandığımda aklıma ilk gelen şey seksti ve gün boyu kafamdan atamıyordum."
3 çocuk annesi Rebecca Barker, seks bağımlılığının ilişkisini nasıl yıkıma uğrattığını böyle anlatıyor.
Barker bağımlılığı nedeniyle 4 yıl boyunca durmadan partnerinden onunla sevişmesini istemiş.
"Kısa süre rahatlıyor, 5 dakika sonra yeniden istiyordum" diyen Barker, utanç duygusuyla evden çıkamadığını ve insanların yanında duramadığını söylüyor.

1628154734797.png

Rebecca Baker, depresyon ve seratonin hormonu eksikliği nedeniyle tüm bedeninin seks için yalvardığını söylüyor.

'Onu aldattığımı sandı'​

İngiliz yardım kuruluşu Relate, Barker gibi bağımlılara ilişki desteği veriyor.

Bu kadın Türkiye de olsa çok mutlu olurdu ilişki bakımından. Sjsjsjsj1628154734797.png
Kaynak : Bbc.com

Kadın utançtan evden çıkamıyorum demiş sen Türkiye'de olsa çok mutlu olurdu bilmem ne diye kendince alay ediyorsun.
Ayrıca bu 2018'in haberi. Bunu servis ederek dikkat çekmeye çalıştığın aşikar.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama aşırı ergence bir davranış.

Seks bağımlılığı yaşayan kişilerin psikolojik değerlendirmeleri yapıldığında, bu soruna yol açan bazı belirleyicilerin sıklıkla karşımıza çıktığını görürüz. Bazı unsurlar direk bir şekilde bu soruna yol açarken bazıları sorunun tetiklenmesinde ve/veya sürmesinde rol oynamaktadır. Direk biçimde bu soruna yol açan nedenlerin başında, özellikle kadınlar için, çocukluk ve ergenlik dönemlerinde cinsel tacize maruz kalmak gelmektedir. Erişkinlikten önce cinsel taciz yaşamış kadınlarda bu travmatik olay ya da olayların etkisi, cinsellikten soğuma, cinsel isteksizlik, vajinismus gibi cinsel işlev bozukluklarına yol açabildiği gibi, aksi istikamette bir sonuç da doğurabilmekte ve gelişigüzel cinsel ilişki kurma ve bu konuda kendini kontrol edememe durumunu da ortaya çıkarabilmektedir.
Özellikle çocuklukları cinsel tacize şiddetli ve tekrarlayan bir şekilde maruz kalmış kadınlarda, cinsel işlev bozukluklarından ziyade seks bağımlılığının ortaya çıktığını görürüz. Cinsel taciz geçmişi ile beraber çocukluğunda babası tarafından duygusal istismara ve ihmale maruz kalan kadınlarda cinsellikle ilgili sorunun seks bağımlılığı yönünde oluşma ihtimali artmaktadır.
Doç. Dr. Adnan Çoban

PSİKİYATRİST-PSİKOTERAPİST

"Kısa süre rahatlıyor, 5 dakika sonra yeniden istiyordum" diyen Barker, utanç duygusuyla evden çıkamadığını ve insanların yanında duramadığını söylüyor.

yeme bozuklugu rahatsizliginda yasananlar da boyle bir hiss birakiyor. kisa sure rahatlatiyor, sonra yeniden basliyorsun ve kirilamayan donguye giriyorsun. hic bisi yeterli gelmiyor. alistigin yoldan devam ediyorsun. cok sevdiginden de yapmiyorsun aslinda. ciddi anlamda belirli sebeplere bagli ruh rahatsizligi maalesef. uzucu ya

Kadın utançtan evden çıkamıyorum demiş sen Türkiye'de olsa çok mutlu olurdu bilmem ne diye kendince alay ediyorsun.
Ayrıca bu 2018'in haberi. Bunu servis ederek dikkat çekmeye çalıştığın aşikar.

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama aşırı ergence bir davranış.
Çok orgonco bor dovronoş

Hıhım dikkat çekmeye çalışıyorum zaten diğerleri rahibe rahib ben tü kaka şuan verdiğin tepki çok yersiz egonmu okşansın istiyorsun nedir.

Çok orgonco bor dovronoş

Hıhım dikkat çekmeye çalışıyorum zaten diğerleri rahibe rahib ben tü kaka şuan verdiğin tepki çok yersiz egonmu okşansın istiyorsun nedir.
:D

oy kızdın mı çenn :d

Bana bak ben kimsenin rahipliğinde rahibeliğinde değilim.
Banane

Ben diyorum ki sana, bu bir rahatsızlık ve kişi bundan utanıyor zaten. Sen gelmiş saçma sapan "tirkiyidi ilsi çik mitli ilirdi" gibi saçma sapan bir yorum yapıyosun.
Yapma.

Ya bırak Allah aşkına. Herşeye bir hastalık kılıfı bulmaya çalışmayın. Verseler (fırsat) günde beş posta atmayacak erkek var mı forumda, yok. Bunu bir kadın dile getirince neden nemfonanyak histerik oluyor? Kadın gibi kadın maşallah.

İşte asıl cinsiyetçi sizsiniz. Ben değil.

:D

oy kızdın mı çenn :d

Bana bak ben kimsenin rahipliğinde rahibeliğinde değilim.
Banane

Ben diyorum ki sana, bu bir rahatsızlık ve kişi bundan utanıyor zaten. Sen gelmiş saçma sapan "tirkiyidi ilsi çik mitli ilirdi" gibi saçma sapan bir yorum yapıyosun.
Yapma.
Senin sorunun ne ilgisiz mi kaldın.? Sjsjsjsj

Yav haberin devaminda kadin iylestigini soyluyor bunun da alkol bagimliligi gibi hastalik olarak algilanmasini ve tedavi edilmesi gerektigini filan soyluyor.

bu konuda nasıl kaos/kavga oluyor. anlamıyorum.

Yönetici ye saran üye çok gördüm ama üyeye saran yönetici ilk defa görüyorum hayattaki şansım : D ve konu onluk hiç değilken Sjsjsjs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri