Bir Paket Kestane Şekerinin Tsunami Etkisi

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar benim erkek arkadaşım var, lütfen..
İnsanı zorla açıklama yapmak zorunda bırakıyorsunuz.
Bir erkek ile kadın arkadaş olamaz mı? İlla gönderen kişinin bana asılmış olması mı gerekli? Ya farklı bir sebebi varsa?
Kendisi erkek arkadaşımı bilen, beni tanıyan biri.
Bir incelik yaptı gönderdi, neden bu kadar uzatıldı inanın anlamadım.
Kimse beni kıskanmasın, bende kimseyi kıskanmıyorum.
Ben dostluklarımı ucuz şeyler üstüne kurmuyorum. Forum ortamlarından edindiğim yıllara dayanan 10 senelik - 8 senelik arkadaşlıklarım (dostluklarım) var benim! Bu karakter meselesi tabi. Herkes bunu yapamaz. Dost edinmek beceri ister.
Not/ Kızlar içiniz rahat olsun benim başım 4 senedir bağlı!

Hüma hanim.
Sahsen beni ilgilendirmiyor özel hayatiniz.
Keza özelinizden buraya birsey paylasan sizdiniz.Bu duruma yorum yapmamizi beklediniz.Simdi siteminize anlam veremiyorum acikcasi.

Biz gelisen olaylarla dalga geciyoruz.Karekterleri deil.
Bazi klişelerin dogrulugunu.
Kisisel algilanmasin lütfen.
Sosyal arastirma gibi birsey.

Bursada yaşıyorum kimseye kestane şekeri göndermedim Ocean göndermedim dedi ben inandım

Gönderen kişilerin kimliği devlet sırrı gibi saklanıyor ya ona anlam veremiyorum.

Bir sure daha acik tutacagim yazmak isteyen yazsin bu sacma sapan anlamsiz muhabbet bu konuyla beraber kapansin artik.

Şekerler yendi kaloriler alındı şimdi neyse yaza çok var tesellilerine geçilmişken hala burada birbirimizi yemek...
Neyse stockholm sendromu aşina olduğunuz bir şeydir ama stockholm dalgasına rastlamamış olabilirsiniz.
Oturma eylemiyle avatar eylemleri vardı sanırım bir de şey olsun banlananlar için 1 hafta foruma girmesin kimse, sanki banlanmış gibi...
Enerji veriyordunuz dedim dedim sömürdünüz insafsızlar :(

Biraz Allah’ınız varsa şu konuyu kapatırsınız, yemek yapmaya gidicem gidemiyorum jsdjjsjd

şeftali sezonu gelsin, birilerinizi görürüm ahahaha.

Hepte en güzel yerinde bitiriyorlar.
Şimdi işin yoksa ikinci bölüm için 3 gün bekle. :/

En heyecanlı yerde biten sezon finali gibi.
Puf, genelde ikinci yarı ilki kadar hareket içermez ama umarım hayal kırıklığı olmaz.

Yarmagül hanıma gelen hediyelerin sahibi benim şimdiden peşin söyleyeyim. Kargoya verdim az önce.

Hüma hanim.
Sahsen beni ilgilendirmiyor özel hayatiniz.
Keza özelinizden buraya birsey paylasan sizdiniz.Bu duruma yorum yapmamizi beklediniz.Simdi siteminize anlam veremiyorum acikcasi.

Biz gelisen olaylarla dalga geciyoruz.Karekterleri deil.
Bazi klişelerin dogrulugunu.
Kisisel algilanmasin lütfen.
Sosyal arastirma gibi birsey.

Gönderen kişi foruma üye olduğu için burda paylaştım evet. Hergün herkes burda bir şeyler paylaşıyor, madem beni umursamıyorsunuz o zaman konuyuda siliniz lütfen. Çünkü bende artık bu konuda adımın geçmesini istemiyorum!
Açıklama size değildi ama demekki sizide etkiledi bende buna anlam veremiyorum cidden.

Dün açtığım "Kadınların yiyip içip hesabı erkeklere ödetmesi" konusunu saçma bulup ödeyen erkeklere "MAL" diyen ve beni linç eden Hüma yine aynı gün 4 saat sonra kestane şekeri konusunu açıp hediye gönderen forumda ki erkeğe centilmen kibar diye övgüler yağdırdı !

Bu ne perhis bu ne lahana turşusu ?

Şeftali yollandiktan sonra yok benimki daha sulu yok seniki derken stres cikmaz mi?
O zaman da el nino yagmurlarina selam.
Ne Bursaymis be.

Bu arada Elazığ dan Orcik , pestil,ceviz kayısı isteyen varsa özelden yazsın gönderelim.

Dipçe: Sadece sarışın kızlara gönderilir!

Lanet gelip “Arkadaşlar.” yazana kadar süremiz var...

Dün açtığım "Kadınların yiyip içip hesabı erkeklere ödetmesi" konusunu saçma bulup ödeyen erkeklere "MAL" diyen ve beni linç eden Hüma yine aynı gün 4 saat sonra kestane şekeri konusunu açıp hediye gönderen forumda ki erkeğe centilmen kibar diye övgüler yağdırdı !

Bu ne perhis bu ne lahana turşusu ?

Mal mı dedim? Lütfen mal dediğim postu bulup buraya koyar mısınız?
Ayıp sizin şuan bu yaptığınız.
Oysa dün benden özür dilemişdiniz mesajına geri dönüş yapmadım diye ise bu siniriniz yanlış yerdesiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri