Bir Paket Kestane Şekerinin Tsunami Etkisi

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açılan başlık hilalin başlığının tıpkısıydı,herkes bunu komik buldu ve yürüdü.
Ben hiç kimsenin hüma ve kestane şekeri gönderen kibar bazı erkeklerle arasında bişey olduğunu düşünerek yorum yaptığını görmedim

Ciddi göründüğüme bakmayın gülüyorum,X beyin bana lütfen anlayışlı olun demesinden çekindiğim için belli etmiyorum.....

Hanimlar nick belirterek hedef gostermeyelim, bu sebebten dolayi uye uzaklastirmak zorunda kaldik. Kestane sekeri isteyen Ocean’a yazsin yeterli. Kendisi eli bol bir arkadasimizdir.
Hedef gosterdim evet de hakaret icermeyen bir hedef. İsteyen Ocean'a yazsin kendisi eli boldur demek de hedef gostermektir, aranizdaki muhabbetten oturu sorun yoktur bu beni ilgilendirmez. Yani sakincali bir durum yok bence.

Şeftali yollandiktan sonra yok benimki daha sulu yok seniki derken stres cikmaz mi?
O zaman da el nino yagmurlarina selam.
Ne Bursaymis be.

bu forumun üyeleri hamama gider kurna beğenmez, düğüne gider zurna beğenmez. seninki tüylü benimki tüysüz diye kavga ederler ahaha.

Hedef gosterdim evet de hakaret icermeyen bir hedef. İsteyen Ocean'a yazsin kendisi eli boldur demek de hedef gostermektir, aranizdaki muhabbetten oturu sorun yoktur bu beni ilgilendirmez. Yani sakincali bir durum yok bence.

tamam problem yok raven, benim yazdığımı görmedi X, ben akabinde zaten Hilal'e gönderdiğimi, diğeri ile bir alakam olmadığını söyledim.

Konuyu bilincli sekilde Geyik bölümüne actim arkadaslar.
Gerginlik cikarmayin lütfen ya.

Kavga edilen konuya bak kestane şekeri lol
Hiç sevmem.

bu forumun üyeleri hamama gider kurna beğenmez, düğüne gider zurna beğenmez. seninki tüylü benimki tüysüz diye kavga ederler ahaha.

Sen kestane sekerin hesabini ver önce de ortalik durulsun.s

Mal mı dedim? Lütfen mal dediğim postu bulup buraya koyar mısınız?
Ayıp sizin şuan bu yaptığınız.
Oysa dün benden özür dilemişdiniz mesajına geri dönüş yapmadım diye ise bu siniriniz yanlış yerdesiniz.

Evet yok şuan!
Çünkü mesajın silinmiş !

https://www.ircforumlari.com.tr/ser...a-en-gicik-oldugunuz-durumlar-nelerdir-2.html

Hatta senden sonra Raven de sizin "mal" yorumunuza vurgu yapmış linke tıkladığınızda görebilirsiniz :)

Evet dün aileniz hakkında yazdıklarınızdan dolayı üzüldüm, özür diledim bi nezaketen geri dönüş bile yapmadınız o kadar kabasınız !

Neyse ben onu sorun etmedim merak ettiğim yukarıda da belirttiğim gibi hesabı ödeyen erkeklere mal dediğinize dair yorumunuz vardı. Bunu bizzat gördüm. Yönetim bulabilme imkanı varsa lütfen rica edelim çıkarsınlar.

Hangi er kişi bu "kutsal kestane şekerini" gönderdiyse fazlasıyla bu durumun gazabına ve gadrine uğradı. Kibar şekilde ben gönderdim ne var bunda? Diye açıklama yapabilir idi. Yoksa böylesine hoyrat ve hışımlı davranılmazdı diye düşünüyorum =)

Zaten sorun burada Raven hanim. Bencelere sizcelere girdigimiz zaman isin icinden cikamiyoruz. Burada kimse gerizekali degil masallah herkes zehir gibi. Kime ne sekilde ne amacla laf sokulduğunu anlayabilecek kabiliyetteyiz hepimiz. ( Bu sözlerim genel hatirlatma amaci ile yazilmistir lutfen sahsi algilamayin )

Bu aptalca tartismanin daha fazla uzamasini istemiyorum “Ban” yiyen arkadaslari defalarca ikaz ettik, umursamiyorsa kendi bilecegi is. Elimizde degnekle coban gibi saga sola kacmayin diye uyelerimize koyun muamelesi yapmak bu duruma dusmek kadar tiksindirici bir durum yok inanin.

Bu konuyu daha fazla uzatan arkadaslarda bu saatten sonra artniyet aracagim, cidden.

Insallah devam ettirilmeye calisilmaz. Konu tarafimca kilitlenmistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri