Bir Paket Kestane Şekerinin Tsunami Etkisi

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet arkadaslar.
Forumdaki ortam huzurlu ve gökkusagi kadar renkli iken,bir anda Hilal arkadasimizin yapistirdigi bir fotograf ile geiger sayacilari asiri bir halde titremeye basladi.
Bir paket kestane sekeri idi basrol oyuncusu.
Onun bundan haberi yoktu ama yarattigi şaşkinlik ve kimin yolladigina dair gizem dolu kafa yemelerin stariydi.
Arkadaki güclerden haberimiz yok.
Bu tasi kim atti.? Kim yolladi bu Şekeri vs vs gibi spekulasyonlar dolasirken ortalikta peng ikinci bomba patladi.
Hüma hanim da kestaneden nasibinin almisti ve ona da bir paket yollanilmisti.
Deprem gecmis tsunami hazirlik yapiyordu.
Asil olay simdi basliyor.
Hilal hanim Hüma ya da ayni jest yapildigi icin özel olmadigini his etmis olacak ki,bir kadin kiskancligi gelisti.
Al takke ver külah gerisini bilen bilio.
Stockholm olayini anlamadim Başak isterse devam edebilir.

Erkeklerin kadinlari birbirine düsürmeye basardigini görüyoruz ey feminist dostlarim.
Lütfen bu oyunlara gelmeyin.

[argo]
images
[/argo]

Hepte en güzel yerinde bitiriyorlar.
Şimdi işin yoksa ikinci bölüm için 3 gün bekle. :/

Stoçum hilalin fotosuna yorum yaptı. Yaptığı yorum dalga geçme içerdiği gerekçesiyle silindi ve uyarı aldı.
Uyarı üslubunu sert bulup, biraz sinirlendi.
Sonucunda banlandı.

Bizi birbirimize düşüren kişi Lanet’tir arkadaşlar.
Saat 9’da avatarımızı şu yapıyoruz;

c85a21e2bc3.png

Heştek #banforlanet

Run hacım ben göndersem göndersem pişmaniye gönderirim. Ona da kimse düşmez. :biggrin:

Insanlari bu duruma getirmeyin be..

b0NxSA.png

Bakin.. siz kestane sekerinizi bitirmeden, yeni paket bir baskasi icin yola cikti bile.. sizin yerinizde olsam kucuk dilimle oynar kusardim... o kisiye gonderirdim.....

Acaba diğer kadına giden paket boyutu biraz daha mı büyüktü.

Yarmagül senin salça ve turşu kargoya vereceğim, lütfen fotoğraf atarken notu da göster. Sonra olay çıkmasın :)

Kestane şekerlerini gönderen aynı kişi değil onu bir düzeltelim, gıybette doğruluk payı önemli akdjjsdk

Ocean yollamis diyorlar.
Bilmem.
Cogunlugun yalancisiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri