Kestane şekerlerini gönderen aynı kişi değil onu bir düzeltelim, gıybette doğruluk payı önemli akdjjsdk
Hahaha
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kestane şekerlerini gönderen aynı kişi değil onu bir düzeltelim, gıybette doğruluk payı önemli akdjjsdk
Insanlari bu duruma getirmeyin be..
![]()
Bakin.. siz kestane sekerinizi bitirmeden, yeni paket bir baskasi icin yola cikti bile.. sizin yerinizde olsam kucuk dilimle oynar kusardim... o kisiye gonderirdim.....
bakın şu kestane konusunda bütün okları bana çeviriyorsunuz, geçen gün ben göndermediğime dair bir açıklama yaptım. o yüzden birinin ağzından hala ocean gönderdi lafını duyarsam üzerim onu. bursa'lı olduğuma pişman ettirdiniz beni.
Anladigim kadari ile ozet geciyorum. Ocean Hilal'e kestane sekeri gonderdi. Bunu goren Alaz ile Huma da birbirine gonderdi bence hahahljsl
Anladigim kadari ile ozet geciyorum. Ocean Hilal'e kestane sekeri gonderdi. Bunu goren Alaz ile Huma da birbirine gonderdi bence hahahljsl
Ocean sen hedef alınıyor olabilir misin?
Bence gerçek kimlikler açıklansın hepsini banlayalım bitsin bu mevzu nedir böyle ya 2 tane kullanıcı banladık kestane şekerini gönderen arkadaş yüzünden. İki kişi ne kardeşim kaos oldu mu 5-6 kişi banlanır en azından gözüm doymadı benim.
Avatarınızı görünce tam dalıyorum film bitiyor ocean bey...
Hanimlar nick belirterek hedef gostermeyelim, bu sebebten dolayi uye uzaklastirmak zorunda kaldik. Kestane sekeri isteyen Ocean’a yazsin yeterli. Kendisi eli bol bir arkadasimizdir.
Lanet bana şeker yolla.