Bir Paket Kestane Şekerinin Tsunami Etkisi

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millete şeker yarmagüle salça sjsk yemeğin salçalısı kadının kalçalısı tabi ya ajsjksxdg.
Tamam Run:14Ng6N:

Insanlari bu duruma getirmeyin be..

b0NxSA.png

Bakin.. siz kestane sekerinizi bitirmeden, yeni paket bir baskasi icin yola cikti bile.. sizin yerinizde olsam kucuk dilimle oynar kusardim... o kisiye gonderirdim.....

Sonra kadinlara seytan diyorlar ghjkl

bakın şu kestane konusunda bütün okları bana çeviriyorsunuz, geçen gün ben göndermediğime dair bir açıklama yaptım. o yüzden birinin ağzından hala ocean gönderdi lafını duyarsam üzerim onu. bursa'lı olduğuma pişman ettirdiniz beni.

Hilal’e yollayan oyşınmış Hilal dedi onun yalancısıyım :torpu:
Lanet ben banlanırsam kahraman olurum, sen banlanırsın halay çekilir kıpssss ; )))) sewilioruz çok şükür karşim ya

Ocean sen hedef alınıyor olabilir misin?
Bence gerçek kimlikler açıklansın hepsini banlayalım bitsin bu mevzu nedir böyle ya 2 tane kullanıcı banladık kestane şekerini gönderen arkadaş yüzünden. İki kişi ne kardeşim kaos oldu mu 5-6 kişi banlanır en azından gözüm doymadı benim.

bakın şu kestane konusunda bütün okları bana çeviriyorsunuz, geçen gün ben göndermediğime dair bir açıklama yaptım. o yüzden birinin ağzından hala ocean gönderdi lafını duyarsam üzerim onu. bursa'lı olduğuma pişman ettirdiniz beni.

Avatarınızı görünce tam dalıyorum film bitiyor ocean bey...

Şu an 3. Kestane şekeri paketi yola çıkmış olabilir...

Arkadaşlar benim erkek arkadaşım var, lütfen..
İnsanı zorla açıklama yapmak zorunda bırakıyorsunuz.
Bir erkek ile kadın arkadaş olamaz mı? İlla gönderen kişinin bana asılmış olması mı gerekli? Ya farklı bir sebebi varsa?
Kendisi erkek arkadaşımı bilen, beni tanıyan biri.
Bir incelik yaptı gönderdi, neden bu kadar uzatıldı inanın anlamadım.
Kimse beni kıskanmasın, bende kimseyi kıskanmıyorum.
Ben dostluklarımı ucuz şeyler üstüne kurmuyorum. Forum ortamlarından edindiğim yıllara dayanan 10 senelik - 8 senelik arkadaşlıklarım (dostluklarım) var benim! Bu karakter meselesi tabi. Herkes bunu yapamaz. Dost edinmek beceri ister.
Not/ Kızlar içiniz rahat olsun benim başım 4 senedir bağlı!

Son düzenleme:
Bence Başak Hüma ya kestane şekerini gönderip ortalığı karıştırıp evde esra erol izlerken sıkılmasın diye kaos çıkarttı.
Merak etmeyin banlayacağım kendisini yeter artık çingenelikleri burama kadar geldi

Heee Başak şu haliyle kendi yemedi de millete gönderdi jsjdjsdjdj
Canımı kestane şekeri çektirdiniz, hepinizden bekliyorum. İlk başta senden Lanet olasıca sileksıbıl..... izlediğimin Esra Erol değil Müge anlı olduğunu bile bilmiyor. Senin gibi best yerlere gelsin...

Son gelen bilgiler çirkin olduğu yönündeydi zaten.

Ocean sen hedef alınıyor olabilir misin?
Bence gerçek kimlikler açıklansın hepsini banlayalım bitsin bu mevzu nedir böyle ya 2 tane kullanıcı banladık kestane şekerini gönderen arkadaş yüzünden. İki kişi ne kardeşim kaos oldu mu 5-6 kişi banlanır en azından gözüm doymadı benim.

tabii ki komplo kuruyorlar bana ! evet Hilal'e kestane şekerini gönderen bendim, sonrasında Hüma'ya da biri göndermiş kimdir, necidir bilmiyorum, sadece bursa'da satılmıyor bu meret bir sürü yerde şubesi var kafkasın, internet üzerinden sipariş de veriliyor. benim alakam yok kısacası. o sebeple beni karıştırmayın şu konuya.

Avatarınızı görünce tam dalıyorum film bitiyor ocean bey...

her bölümünde ayrı bir hikayenin döndüğü neşeli bir dizi değil, sonunda herkesin öldüğü ve katilin bulunamadığı sıkıcı bir filmim ben lenacığım.

Hanimlar nick belirterek hedef gostermeyelim, bu sebebten dolayi uye uzaklastirmak zorunda kaldik. Kestane sekeri isteyen Ocean’a yazsin yeterli. Kendisi eli bol bir arkadasimizdir.

bro kardeşine destek mi oluyorsun, köstek mi anlamadım ha.

ben sana gelirken getireceğim bebeğim.

• Beğen
Tepkiler: X
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri