Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
"Masamdaki hiçbir kadına asla hesap ödetmem." diyen erkeklere denk gelmen dileğiyle @Thalassahesaba ben bakarsam kendimi anne gibi hissederim ben. beni boyle hissettiren erkeklerden hoslanmam, cekici bulmam
Telefon mu? Çok sayıdaki sevgililerine evinin tüm eşyasını aldırtan, sonra araba da aldırtan ve en son da estetik parasını ödetip zengin bir eş bulup hepsini de şutlayan, iş ortamımdan bir kadın tanıyorum. Kurduğu cümle de şuydu: "Etrafta bu kadar enayi erkek varken, niye para vereyim ki?"Bazi kizlar sadece hesap odetse iyi. Telefonunu bile aldiriyor erkeğe
hesaba ben bakarsam kendimi anne gibi hissederim ben. beni boyle hissettiren erkeklerden hoslanmam, cekici bulmam
Telefon mu? Çok sayıdaki sevgililerine evinin tüm eşyasını aldırtan, sonra araba da aldırtan ve en son da estetik parasını ödetip zengin bir eş bulup hepsini de şutlayan, iş ortamımdan bir kadın tanıyorum. Kurduğu cümle de şuydu: "Etrafta bu kadar enayi erkek varken, niye para vereyim ki?"
Erkeğin hatası @Enigma ve bazıları bilinçli olarak bu tuzağa düşüyorlar. Kadının güzelliğini tek ölçü alırsan, elbette paranın peşinde olduğunu da pek anlamazsın.Bak şimdi böyle enayilikler zoruma gidiyor. Tüm hemcinslerimin intikamını almam lazım.
Bu tip enayiliği her erkekten bekleyen salak kızlar da var şimdi, hesabı ona kilitlemeli.
Erkeğin hatası @Enigma ve bazıları bilinçli olarak bu tuzağa düşüyorlar. Kadının güzelliğini tek ölçü alırsan, elbette paranın peşinde olduğunu da pek anlamazsın.
Alakası yok @Suxben hesap ödetmem! bik bik bik..
doğru sevmemiş ve sevilmemiş birey tepkisidir.
sevgilinle yemeğe çıkarsın o gün hoşluk yapmak istiyorsa hesabı öder, çayı kahveyi ısmarlar.
kendi adıma bu hoşluğuyla gurur duyarım.
sevgililik anlayışımız diğerleri adlı cenah ile farklı demekki. sevdiğim kadının bana yemek ısmarlamasında bir beis görmem, görülmesi de çok mantıksız geliyor.Alakası yok @Sux
Bazı erkekler kabul etmiyor ve sanırım kadının hesap ödemesi ters geliyor. Mesela abim de öyle ve asla kimseye hesap ödetmez, teklif dahi edemezsin.